Tambahake Kaca Link menyang Cithakan WordPress sampeyan

dhaptar bookmark wordpress

Kita saiki lagi nggarap situs klien kanggo nambah Review Cover iPad dhaptar menyang situs kasebut. Tinimbang dhaptar kabeh ing kaca utawa kiriman, kita mutusake nggawe kaca template sing narik siji kategori tautan saka WordPress Links bagean, diarani "Ulasan".

WordPress API wis duwe fungsi sing dibangun, diarani wp_list_bookmarks, sing format bookmark ing format dhaptar sing durung diatur. Masalahe yaiku sampeyan ora bisa nambah target menyang tag jangkar kanggo nggawe link mbukak ing tab utawa jendela anyar. Dadi… sampeyan kudu nulis daur ulang dhewe supaya bisa kelakon. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi get_bookmarks fungsi.

Kaping pisanan, aku bakal njupuk link dadi rangking lan pesen supaya munggah, kanthi jeneng, langsung saka kategori link Ulasan. Banjur aku ngasilake HTML kanggo ngasilake dhaptar:

'name', 'order' => 'ASC', 'kategorya_name' => 'Ulasan')); // Loop liwat saben bookmark lan tampilake frontach output sing diformat (tautan $ $ link) {kumandhang ' link_url.'" target="_blank">'; link_url.'" target="_blank">gema $ link-> link_name. ' - '; gema $ link-> link_description; kumandhang ' '; }?>

Saiki sampeyan bisa nggawe dhaptar nanging sampeyan pengin gaya apa wae sing pengin. Kita wis nggunakake situs perusahaan kanthi ekstrem kanggo ditinjau dhaptar klien kita, ing ngendi kita uga nggabungake gambar gambar cilik urip saka situs. Sampeyan bisa nambah a nofollow tags.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.