Tambahake Kaca Link menyang Cithakan WordPress sampeyan

dhaptar bookmark wordpress

Kita saiki lagi nggarap situs klien kanggo nambah Review Cover iPad dhaptar menyang situs kasebut. Tinimbang dhaptar kabeh ing kaca utawa kiriman, kita mutusake nggawe kaca template that pulled one link category from WordPress' build in Links bagean, diarani "Ulasan".

WordPress API wis duwe fungsi sing dibangun, diarani wp_list_bookmarks, that formats the bookmarks out in an unordered list format. The problem is that you can't add a target to the anchor tag to make the links open in a new tab or window. So… you need to write your own loop to make that happen. You can do this with the get_bookmarks fungsi.

First, I'm going to capture the links into an array and order them ascending, by name, directly from the Reviews link category. Then I output the HTML to produce the list:

'name', 'order' => 'ASC', 'kategorya_name' => 'Ulasan')); // Loop liwat saben bookmark lan tampilake frontach output sing diformat (tautan $ $ link) {kumandhang ' link_url.'" target="_blank">'; link_url.'" target="_blank">gema $ link-> link_name. ' - '; gema $ link-> link_description; kumandhang ' '; }?>

Now you can generate the list however you would like with whatever styling you'd like. We've taken it to the extreme on our corporate site for reviewing dhaptar klien kita, ing ngendi kita uga nggabungake gambar gambar cilik urip saka situs. Sampeyan bisa nambah a nofollow tags.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.