Rencana Gawe Serep WordPress… Apa Ana?

repono

CATHETAN: Wiwit nggunakake MyRepono, aku wis pindhah menyang VaultPress. Pancen larang banget nanging asli saka WordPress (ditulis dening Automattic) lan ora duwe kabeh masalah paket funky sing ditindakake MyRepono.

Aku ora duwe plugin serep WordPress nganti suwe. Dadi… kaping pisanan aku kelangan database WordPress ku ana ngipi elek! Iku salahku dhewe ... Aku nggawe sawetara update menyang database lan nyelehake kabeh database kanthi ora sengaja. Aku kepengin weruh kepiye carane aku bakal nemokake kiriman blog amarga aku ora duwe cadangan. Aku lara weteng sedina muput.

Nalika semana, aku karo a host beda sing, matur nuwun sanget, duwe mulihake darurat fitur kanggo situs kasebut. Iki pulih regane larang, regane atusan dolar, nanging aku selawase matur nuwun amarga bisa entuk kabeh nanging postingan blog pungkasan dibalekake sajrone 24 jam. Pirang-pirang taun mengko lan kita wis nerbitake luwih saka 2,775 postingan blog. Iku akeh data (470Mb). Kakehan data yen mung instal serep murah lan ngarep-arep bisa saben dina bisa digunakake tanpa masalah. Dadi, aku wis nggoleki lan nggoleki plugin cadangan WordPress paling apik - lan ketemu.

Aku wis ngerti sawetara wong sing wis nginstal serep langsung ing server web ... iki ora mbantu sampeyan nalika host sampeyan kelangan situs sampeyan! Kanthi manual nggawe serep WordPress uga nglarani amarga sampeyan kudu nggawe serep file uga database. Kanca-kancaku liyane wis nggawe serep file, nanging ora nggawe serep basis data ... ing kana kabeh konten sampeyan! Sampeyan butuh a Plugin serep WordPress sing nggabungake kabeh fitur kasebut - lan liya-liyane.

setelan myreponoKita wis nginstal lan nyoba myRepono, layanan serep sing digawe awan. myRepono minangka layanan sing gampang banget, ngisi bandwidth sampeyan sing digunakake tinimbang ora nganggo lisensi piranti lunak utawa ragad saben wulan. Wulan sepisan kanggo situs cilik lan kurang saka 10 sen saben cadangan kanggo situsku.

Fitur MyRepono kalebu:

  • Instalasi instalasi WordPress tanpa wates
  • Gawe serep kabeh file WordPress
  • Gawe serep saka database mySQL lengkap
  • Enkripsi File sing Aman
  • Piranti Pemulihan File
  • Kompresi File Serep
  • Manajemen Berbasis Web - bisa diakses saka browser apa wae, ing endi wae
  • Dhukungan Online

Pamaca blog Tech Tech bisa ndhaptar myRepono dina iki nganggo tautan afiliasi lan sampeyan bakal entuk kredit kanggo backup $ 5 sing pertama. Pancen apik tenan! Plugin kasebut kurang saka sak menit kanggo nginstal lan ngonfigurasi.

Siji cathetan - iki minangka sistem sing cukup apik kanggo migrasi situs WordPress utawa blog sampeyan uga!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.