Tautan Umpan Otomatis WordPress

rss putih

rss putihKnotts Brennan takon aku ing Twitter saiki apa dheweke bisa entuk feed khusus kanggo postingan blog Pemasaran Seluler. Woohoo! Salah sawijining faktor desain ulang yaiku nggawe kategori khusus iki supaya pengunjung bisa maca informasi sing dikarepake, tanpa kudu ndeleng saben postingan ing blog.

WordPress terus ningkatake platform kanthi macem-macem fitur sing ora akeh perhatian. Nanging, kanthi rilis WordPress 3, dheweke nambahake dhukungan tema kanggo tautan feed otomatis ing header sampeyan. Iki tegese sampeyan bisa mbusak tautan RSS / feed saka file header.php lan cukup nambah kode ing ngisor iki menyang file functions.php ing tema sampeyan:

yen (function_exists ('add_theme_support')) {add_theme_support ('link-feed-otomatis'); }

Apa sing ditindakake yaiku nyelehake link RSS sing digawe kanthi dinamis ing header sing kanthi otomatis dideteksi dening aplikasi feed eksternal utawa platform liyane sing nggunakake feed sampeyan. Iki minangka fitur sing apik banget kanggo para pamirsa.

Saiki sampeyan mung bisa maca feed khusus kanggo kategori blog:

Gabungan karo feed kategori tartamtu, kabeh feed blog uga didhaptar ing header.

Aku yakin akeh wong sing bakal nggrundel - napa sampeyan menehi kurang konten kanggo pamirsa… apa ora bakal ngasilake luwih akeh lalu lintas? Sampeyan bisa uga… nanging nyedhiyakake luwih akeh pilihan ing jagad iki sing kabeh dadi panyedhiya konten minangka perkara sing apik kanggo pamirsa. Saiki urip terus Martech Zone! Klik tautan navigasi kategori apa wae - lan sampeyan bisa nambah feed sing pengin menyang feed feed.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.