Panganggit WordPress: Tambah Link Owahi Profil yen Mlebu

wordpress logo

Aku pengin nganyari situs WordPress lan nambah bagean 'Babagan Panulis' ing saben postingan. Iku angel banget tinimbang sing dakkira - lan pancen mbutuhake luwih akeh program, nanging iki potongan kaping pisanan:

Panganggit: Situs web: Babagan:

Sabanjure, aku mriksa manawa ana wong sing bener-bener mlebu log lan nampilake tautan Sunting Profil supaya wong bisa klik lan nganyari informasi (aku nganyari postingan iki… komentar lan pitakon apik saka Ajay!)

">Sunting Profil

Aku nambahake kelas = "panganggit" menyang sheet style supaya katon apik uga.

Aku pengin ngresiki kode supaya ora nuduhake alamat utawa info yen ora ana; Nanging, aku mikir aku kudu skrip pitakon nyata menyang basis data kanggo iki. Elinga tautan "Sunting Profil"… dibungkus karo pratelan yen mung bakal ditampilake yen pangguna mlebu. Kayane apik banget, mula aku pengin bareng karo sampeyan yen pengin digunakake!

11 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hi Ajay!

    Aku ora pengin nuduhake link Sunting Profil kajaba ana wong sing bener-bener mlebu. Dadi fungsi get_currentuserinfo() bakal ngasilake informasi pangguna lan pernyataan yen verifikasi manawa pangguna saiki duwe user_id… lagi mlebu.

    Ing tembung liyane - yen sampeyan wis mlebu, sampeyan bakal weruh link kanggo ngowahi profil. Yen ora, sampeyan ora bisa ndeleng link kasebut.

    Doug

  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    Hi Doug,
    mung kepingin weruh apa sampeyan ngerti carane aku bisa nggunakake iki gumantung ing pangguna sing mlebu?
    Dadi yen pangguna mlebu yaiku JohnSmith bakal nampilake 'A' lan yen pangguna mlebu yaiku BillBob bakal nampilake 'B'?

    Thanks!

    • 7

      Hi Mike,

      Aku yakin manawa variabel $user_id bakal ngasilake ID pangguna sing nyata ing bagean Pangguna sampeyan ing admin. Dadi sampeyan bisa nggawe statement kasus yen logika ....

      if ($user_id=="1") { echo "Doug"; }

      Aku wis ora dites iki nanging aku cantik manawa sampeyan kudu sijine iku ing konteks fungsi get_currentuserinfo.

      Doug

  7. 8
  8. 10

    Hi Doug. Matur nuwun kanggo nuduhake. Sayange, kode iki ora bisa digunakake kanggo kula:

    Sunting
    Profile

    Aku nggunakake kode ing ngisor iki tinimbang. Nalika pangguna mlebu, "Profilku" bakal ditampilake. Nalika ora ana pangguna sing mlebu, "Gawe akun" katon.

    < ?php if (is_user_login_in()){
    get_currentuserinfo();
    gema ('Profile');
    }
    liya {
    gema ('Gawe akun');
    };
    ?>

    Mung pengin nuduhake yen ana wong liya sing butuh. 🙂 Mangga mbusak spasi ing antarane "<" lan "?" kanggo kode bisa.

  9. 11

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.