Panganggit WordPress: Tambah Link Owahi Profil yen Mlebu

wordpress logo

Aku pengin nganyari situs WordPress lan nambah bagean 'Babagan Panulis' ing saben postingan. Iku angel banget tinimbang sing dakkira - lan pancen mbutuhake luwih akeh program, nanging iki potongan kaping pisanan:

Panganggit: Situs web: Babagan:

Sabanjure, aku mriksa manawa ana wong sing bener-bener mlebu log lan nampilake tautan Sunting Profil supaya wong bisa klik lan nganyari informasi (aku nganyari postingan iki… komentar lan pitakon apik saka Ajay!)

">Sunting Profil

Aku nambahake kelas = "panganggit" menyang sheet style supaya katon apik uga.

Aku pengin ngresiki kode supaya ora nuduhake alamat utawa info yen ora ana; Nanging, aku mikir aku kudu skrip pitakon nyata menyang basis data kanggo iki. Elinga tautan "Sunting Profil"… dibungkus karo pratelan yen mung bakal ditampilake yen pangguna mlebu. Kayane apik banget, mula aku pengin bareng karo sampeyan yen pengin digunakake!

11 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hai Ajay!

    Aku ora pengin nuduhake tautan Sunting Profil kajaba ana sing mlebu. Dadi fungsi get_currentuserinfo () bakal nggawa bali informasi pangguna lan yen pratelan manawa verifikasi manawa pangguna saiki duwe pangguna_id… tegese mriksa apa ora lagi mlebu.

    Kanthi tembung liya - yen sampeyan mlebu, sampeyan bakal weruh link kanggo nyunting profil. Yen ora, sampeyan ora bakal weruh tautan kasebut.

    Doug

  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    Hai Doug,
    mung mikir apa sampeyan ngerti kepiye cara nggunakake iki gumantung saka pangguna sing wis mlebu?
    Dadi yen pangguna sing mlebu yaiku JohnSmith bakal nampilake 'A' lan yen pangguna sing mlebu yaiku BillBob bakal nampilake 'B'?

    Thanks!

    • 7

      Hi Mike,

      Aku yakin manawa variabel $ user_id bakal ngasilake ID Panganggo sing asli ing bagean Pangguna ing admin. Dadi sampeyan bisa uga nggawe pernyataan kasus yen logika….

      if ($user_id=="1") { echo "Doug"; }

      Aku ora nyoba iki, nanging aku yakin sampeyan kudu nyelehake ing konteks fungsi get_currentuserinfo.

      Doug

  7. 8
  8. 10

    Hai Doug. Matur nuwun kanggo nuduhake. Sayange, kode iki ora bisa digunakake kanggo aku:

    Sunting
    Profile

    Aku nggunakake kode ing ngisor iki. Nalika pangguna mlebu, "Profilku" bakal ditampilake. Nalika ora ana pangguna sing mlebu, "Gawe Akun" bakal katon.

    <? php if (is_user_logged_in ()) {
    get_currentuserinfo ();
    kumandhang ('Profile');
    }
    liya {
    kumandhang ('Gawe akun');
    };
    ?>

    Mung pengin nuduhake yen wong liya butuh. 🙂 Nyopot spasi ing antarane "<" lan "?" supaya kode bisa digunakake.

  9. 11

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.