Ngleksanakake Amazon S3 kanggo Blog WordPress

amazon s3 wordpress

Catetan: Wiwit nulis iki, kita wiwit pindhah menyang Flywheel karo Jaringan Konten Konten didukung dening StackPath CDN, CDN sing luwih cepet tinimbang Amazon.378

Kajaba sampeyan premium, platform hosting perusahaan, sampeyan bakal entuk kinerja perusahaan kaya CMS WordPress. Nuduhake, backup, redundansi, replikasi, lan pangiriman konten ora murah.

Akeh wakil IT ndeleng platform kaya WordPress lan nggunakake amarga free. Nanging, gratis iku relatif. Lebokake WordPress ing infrastruktur hosting sing khas lan sawetara atus pangguna sing bisa nggunakake situs sampeyan mandheg. Kanggo mbantu kinerja blogku, minggu iki aku ngowahi instalasi WordPress kanggo ndorong kabeh grafis saka Amazon S3 (Amazon Simple Storage Service). Iki ndadekake serverku mung meksa HTML liwat PHP / MySQL.

Amazon S3 nyedhiyakake antarmuka layanan web sing sederhana sing bisa digunakake kanggo nyimpen lan njupuk data, kapan wae, saka endi wae ing web. Iki menehi akses menyang pangembang menyang infrastruktur panyimpenan data sing padha banget keukur, andal, cepet, lan murah sing digunakake Amazon kanggo mbukak jaringan situs web global dhewe. Layanan kasebut bertujuan kanggo nggedhekake mupangat skala lan menehi keuntungan kasebut kanggo pangembang.

Ngonversi situs kanggo Amazon S3 mbutuhake sawetara perkara, nanging iki minangka dhasar:

  1. Ndaftar kanggo Amazon Web Services.
  2. Muat Firefox Add-on kanggo S3. Iki menehi antarmuka sing apik kanggo ngatur konten ing S3.
  3. Tambah ember, ing kasus iki aku nambah www.martech.zone.
  4. Tambahake CNAME menyang Pendaftar Domain kanggo ngarahake subdomain saka situs sampeyan menyang Amazon S3 kanggo hosting virtual.
  5. Download lan instal plugin WordPress kanggo Amazon S3.
  6. Setel ID Kunci Akses AWS lan Kunci Rahasia banjur klik nganyari.
  7. Pilih subdomain / ember sing digawe ing ndhuwur kanggo Gunakake ember iki setelan.

wp-amazon-s3-setting.png

Langkah sabanjure yaiku bagean sing nyenengake! Aku ora pengin mung nyedhiyakake konten ing mbesuk saka S3, aku pengin nyedhiyakake kabeh konten, kalebu iklan, tema, lan file media kepungkur.

  1. Aku nggawe folder kanggo iklan, tema, Lan unggahan ing ember ing S3.
  2. Aku nggawe serep kabeh konten saiki (gambar lan file media) menyang folder sing ditrapake.
  3. Aku ngowahi file CSS ing tema kanggo narik kabeh gambar www.martech.zone/themes.
  4. Aku sing Telusuri MySQL banjur ganti lan nganyari kabeh referensi konten media sing bakal ditampilake saka subdomain S3.
  5. Aku nganyari kabeh referensi gambar kanggo iklan sing bakal ditampilake saka folder pariwara ing subdomain S3.

Saka kene, aku mung kudu ngunggah media menyang S3 tinimbang nggunakake dialog upload gambar default kanggo WordPress. Plugin kasebut nggawe tugas sing apik kanggo nyelehake lambang S3 ing lokasi sing padha karo Unggah / Lebokake ing admin WordPress.

Ngalih kabeh data lan mlaku ing S3 sawetara dina saiki ngasilake $ 0.12 kanggo biaya S3, mula aku ora prihatin babagan biaya sing dibutuhake - bisa uga sawetara dolar saben wulan regane. Sing luwih apik, yen entuk akeh pengunjung, aku kudu bisa ngatasi luwih saka gagang platform saiki. Situsku ngemot kaca ngarep udakara 40% wektu sing biyen, dadi aku cukup seneng pindhah!

Sing paling apik babagan pamindhahan iki yaiku ora mbutuhake pangembangan apa-apa!

28 Komentar

  1. 1

    Hi,

    Aku duwe akun Amazon S3, nanging sawise nyoba ngrampungake, aku mung ninggalake amarga angel banget. Apa addin firefox kanggo S3 nggawe kui luwih gampang?

  2. 3

    Aku kudu nambah, sampeyan kudu nuduhake CNAME menyang sing anyar jeneng_unique_cloudfront_distribution_name sampeyan.cloudfront.net tinimbang menyang your_unique_subdomain.s3.amazonaws.com. Nanging sawise iku, sampeyan nambani kaya ember S3 normal.

    Regane luwih larang nalika nggunakake opsi CloudFront latensi kacepetan luwih dhuwur. Yen sampeyan milih luwih milih bali menyang versi S3 standar, cukup ganti CNAME kanggo bali menyang s3.amazonaws.com.

    Udakara setaun kepungkur, aku nulishttp://www.carltonbale.com/tag/amazon-s3/"a sawetara postingan blog ing Amaon S3 kanggo sapa wae sing minat.

  3. 4

    Yen sampeyan pengin nambah luwih cepet, ganti Amazon S3 Bucket dadi ember Amazon CloudFront, sing nggawe multi-server global, Jaringan Distribusi Konten latensi sing murah. Ing kene ana tautan kanthi kabeh rincian: http://aws.amazon.com/cloudfront/faqs/

    Kajaba iku, plugin wp-supercache bisa nambah kacepetan kanthi cepet ing situs lalu lintas dhuwur amarga nyuda beban CPU lan panggilan basis data.

    • 5

      Keren banget, Carlton! Dadi jaringan sing disebarake kayata Akamai. Aku ora ngerti yen wis kasedhiya! Aku bisa njupuk kauntungan sawise ndeleng sawetara biaya.

      Aku wis nggunakake cache kanthi wp sadurunge, nanging aku duwe sawetara konten sing dinamis dadi aku pancen perjuangan amarga kadang-kadang cache konten sing sejatine aku pengin ngemot wektu nyata.

      • 6

        Douglas,

        Saka katrangan kasebut kaya Amazon kaya sing beda banget, jarene:

        "Amazon CloudFront nggunakake 14 lokasi ing pasar utama ing saindenging jagad. Wolung ana ing Amerika Serikat (Ashburn, VA; Dallas / Fort Worth, TX; Los Angeles, CA; Miami, FL; Newark, NJ; Palo Alto, CA; Seattle, WA; St. Louis, MO). Papat ana ing Eropa (Amsterdam; Dublin; Frankfurt; London). Loro ana ing Asia (Hong Kong, Tokyo). ”

        Sejatine nggunakake keuntungan saka ijol-ijolan internet kanggo nggayuh kekiyatan karo pangguna pungkasan amarga CDN kaya Akamai duwe server sing luwih cedhak karo pangguna pungkasan biasane ing jaringan ISP.

        Cara nindakake Amazon iku luwih murah lan luwih efektif Akamai.

        Rogerio - http://www.itjuju.com/

  4. 7

    Aku ora bakal ujar manawa angel "entuk kinerja perusahaan nganggo CMS kaya WordPress."

    Iku kabeh babagan cara sampeyan nyiyapake infrastruktur utawa cara nggawe CMS.
    Cara CMS dhewe wis dikode uga bisa uga main ing kinerja nalika Carlton nggunakake plugin wp-supercache.

    Luwih becik yen fungsionalitas plugin wp-supercache dibangun ing wordpress wiwit wiwitan - nanging iki mbutuhake nulis ing mburi. Kang ana apa lightpress.org iya.

    Off loading konten statis kaya S3 minangka cara sing apik kanggo offload proses lan pangiriman saka server utama. Iki minangka cara sing gampang lan gampang kanggo nutul prasarana Amazons kanggo nindakake beban sing abot, nanging sawise tekan ambang cretin, Amazon bakal mulai larang lan bakal luwih murah yen digunakake ing omah lan nggunakake CDN.

    Rogerio - http://www.itjuju.com/

    PS
    Aku wis mikir babagan kahanan kasebut, yen mung 100 wong kumpul lan nyumbang saben wulan rega server sing lumayan sing biasane dibayar, bisa nggawe / nggabungake infrastruktur hosting sing bisa ngatasi meh kabeh.

  5. 8

    $ 0.12 kanggo sawetara dina pisanan layanan S3. Apa sampeyan bakal mriksa topik kasebut sajrone sawetara wulan lan nuduhake sawetara statistik lalu lintas mungsuh biaya? Menarik banget kanggo ndeleng kepiye biaya sing diturunake kanggo pengunjung unik lan biaya iklan utawa input liyane.

  6. 13
  7. 14

    Amazon S3 minangka layanan sing terkenal banget. Aku lagi wae proses nggabungake menyang CMS. Siji-sijine masalah sing ditemokake saka perspektif pangembangan, dudu perspektif layanan Amazon, yaiku yen sampeyan pengin pangguna ngunggah file kanthi transparan langsung menyang S3 liwat POST lan sampeyan duwe formulir multipart sing nggabungake teks sing dituju kanggo lokal database, sampeyan lagi macet. Sampeyan kudu misahake dadi rong wujud, utawa coba gunakake ajax kanggo ngunggah file luwih dhisik banjur sukses ngirim data kanthi lokal.

    Yen ana wong sing duwe solusi sing luwih apik, wenehana ngerti: o)

    Nanging, penghematan biaya kanggo hosting file lalu lintas gedhe njamin pembangunan sistem kasebut.

    Grant

    Sistem Manajemen Dhaptar Supresi

  8. 15

    Hi,

    Great nulis munggah. Aku wis maju nalika njlentrehake, nanging ing panel admin sing ngunggah gambar, aku ora bakal ndeleng tombol S3. Aku wis ngerti manawa gambarku, yen diunggah biasane diwiwiti ing Amazon, apa iki tegese aku saiki bisa nyalin kabeh gambar sing wis ana lan mbusak sing ana ing server?

    Lan apa aku kudu ngowahi saka ngendi gambarku utawa apa plugin kasebut nindakake?

  9. 16

    Hai Scott,

    Sampeyan kudu ndeleng lambang database sing katon ing sisih tengen lambang khas sampeyan. Iku lambang sing bakal muncul ing jendela Amazon. Aku mindhah kabeh konten wp / upload menyang Amazon lan priksa manawa aku duwe jalur sing padha ... mung bedane yaiku subdomain. Dheweke ana ing http://www... lan saiki lagi ing images.marketingtechblog.com. Sawise nyalin kabeh gambar menyang Amazon, aku nggunakake PHPMyAdmin lan nggoleki lan ngganti src = "http://martech.zone lan diganti karo src =" images.marketingtechblog.com. (https://martech.zone/wordpress/mysql-search-replace/)

    Muga-muga bisa mbantu! Ora lancar, nanging bisa digunakake.

    Doug

  10. 17

    Hei Douglas, matur nuwun, aku wis nganyari DB dadi kabeh gambar nuduhake gambar., Nanging aku ndeleng sawetara jempol (nalika dideleng liwat info kaca) nuduhake iamge isih ana ing www.

    Mangkene situs kasebut (www.gamefreaks.co.nz) - a, alos sing duwe sawetara masalah memori utama kanggo kaca ngarep, mung diwiwiti nalika kita ganti hosting, mula saiki aku ndeleng sawetara tekanan hosting menyang S3. 😎

  11. 18

    apa sampeyan ngerti yen bisa mung upload menyang S3 tanpa nyimpen salinan ing server lokal?

    Tnx

  12. 19

    Hai Scott, plugin S3 nyedhiyakake dalane langsung menyang Amazon, mula file kasebut ora disimpen sacara lokal.

  13. 20
    • 21

      Kompatibel karo versi paling anyar, nanging sejatine aku ora seneng cara kerjane - sampeyan kudu ngalih lan mbukak kabeh gambar menyang S3 kanthi proses sing beda. Kita sejatine bisa nggawe integrasi CDN (Jaringan Pengiriman Konten) sing luwih kuat karo WP sing nyinkronake tinimbang nuntut proses sing beda.

  14. 22
  15. 23

    Apa sampeyan ngerti manawa iki bisa digunakake karo "Ember Eksternal"? Aku pengin nggawe blog iki kanggo kanca lan ngidini dheweke nggunakake ember ing akun AWS (aku wis nggawe akun panganggo lan menehi akses menyang salah siji emberku nggunakake alat Amazon IAM).

  16. 24
  17. 25
    • 26

      Celia, budhal menyang omah AWS http://aws.amazon.com/ lan ing menu tarik-mudhun "Akun / Konsol", pilih "Kredensial Keamanan." Mlebu yen sampeyan kudu. Saka ing kana, gulung mudhun menyang Kredensial Akses lan sampeyan bakal bisa ndeleng ID Kunci Akses sing didhaptar. Salin salah sijine kanggo ID kunci plugin iki, banjur klik link "Tampilake" kanggo ndeleng Kunci Akses Rahasia sing luwih dawa. Salin lan tempel menyang setelan plugin uga. Sampeyan kudu siyap sawise!

  18. 27
  19. 28

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.