Ngatur CTA utawa Iklan nganggo WordPress

plugin manager iklan wordpress

Kita mbukak kombinasi tuku iklan ing situs - kalebu spanduk tumindak kanggo promosi layanan, iklan afiliasi perusahaan sing dipercaya, lan iklan sing disponsori karo perusahaan sing wis dipilih kanggo dadi mitra. Kombinasi paket sing beda-beda cukup rumit, mula kita nggabungake pariwara menyang tema kanggo ngatur iklan bergambar.

Digabungake karo Pilihan visibilitas Jetpack nganggo widget, nyelehake ajakan tumindak utawa iklan sing relevan lan dinamis gampang banget digarap nganggo WordPress saiki. Situs WordPress sampeyan bisa uga ora nawakake pariwara eksternal utawa ora mbutuhake pilihan sing kita lakoni. Nyatane, sampeyan mung bisa ngatur CTA dhewe. AdPress minangka plugin WordPress dibangun khusus kanggo iki.

AdPress minangka plug-in premium kanggo ngatur Ads. Platform sing kuat lan lengkap kanggo adol lan nampilake iklan ing blog WordPress sampeyan:

  • Persiyapan Gampang - Gawe kampanye sampeyan kanthi sawetara klik karo Desainer Iklan AdPress. Nemtokake cara ditampilake Iklan, Iklan Call To Action, kontrak adol… Nggabungake Zona Iklan ing blog sampeyan cukup gampang. AdPress duwe dhukungan widget, shortcode lan fungsi.
  • Jual otomatis - Pangguna ndhaptar lan tuku Spots Iklan saka dashboard profil. Pembayaran kanthi otomatis ditangani karo PayPal. Nalika pangguna tuku, sampeyan bakal dikabari ing dashboard, lan sampeyan bisa nampa utawa nolak Pariwara kasebut. Pengembalian dana PayPal uga didhukung.
  • Analytics Iklan - Statistik Iklan bisa diakses Admin lan klien sing tuku Ad. AdPress nyedhiyakake statistik rinci karo RKT, Rata-rata lan grafik sing apik.
  • Sejarah, Impor / Ekspor, Kustomisasi - AdPress nyathet riwayat tuku saben Iklan. Uga nduweni fitur Impor lan Ekspor sing kuat sing nggawe serep kabeh utawa bagean data menyang file cadangan. Iklan AdPress bisa disesuaikan kanthi lengkap. Kode HTML lan CSS sing digawe kanggo Iklan bisa diganti saka panel setelan.
  • Pitulung Support - AdPress dilengkapi file pitulung sing rinci banget. Dheweke uga nawakake dhukungan kanthi cepet (forum + email). Ngarepake tanggepan sajrone sedina utawa rong dina.

Gunakake tautan afiliasi lan sampeyan bisa download AdPress kanggo situs sampeyan mung $ 35. Plugin kasebut nduweni rating dhuwur lan meh sewu tuku nganti saiki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.