WordPress 3.3 Teka

wordpress

WordPress 3.3 wis teka! Kegunaan antarmuka administratif minangka asil dandan. Nalika WordPress mbukak menu, kayane saben pangembang Plugin sing ana ing kana mutusake nggawe menu anyar. Iki nggawe sistem menu ing WordPress dadi frustrasi. Menu gaya mouseover anyar nggawe luwih gampang gulung banjur temokake apa sing sampeyan butuhake. Antarmuka Administratif saiki uga bisa digunakake ing tablet.

Siji fitur sing menarik ditambahake ing API yaiku kemampuan kanggo masang editor teks WordPress. Iki mbukak kesempatan kanggo pangembang nggabungake kaca administrasi dhewe karo editor. Editor kasebut dhewe wis apik kanggo nyakup antarmuka seret lan selehake, saengga pirang-pirang file bisa diluncurake!

pangunggahan multi file

Katon kaya tuwuhing MediaWiki uga muter sawetara kepala ing WordPress… importir Tumblr saiki urip :). WordPress wis ngirim dhaptar kabeh perbaikan ing WordPress 3.3 ing situs kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.