WordPress 3.0 - Aku Ora Bisa Ngenteni!

wordpress logo

Aku dudu trampil ing babagan latihan utawa alam, mula aku mesthi golek alat sing ngidini aku bisa main ing komunitas teknologi. Rong setengah taun kepungkur, aku nemokake WordPress, lan kanggo aku iki pangowahan game.

Nggunakake WordPress minangka sistem manajemen konten, kita bisa ngrancang, katon profesional, gampang nggunakake situs web kanggo klien bisnis cilik. Dhaptar plugin sing saya akeh saiki ngidini kita nggawe situs sing luwih kuat, kanthi fitur sing padha karo situs sing dirancang khusus sing kasedhiya kanthi rega sing luwih dhuwur. - Dadi kanthi ringkes, aku iki penggemar WordPress.

Kanthi saben nganyari, ana luwih akeh fitur sing nggawe tugasku luwih gampang lan nyederhanakake urip para klien. Lan saiki, WordPress 3.0 dijadwalake dirilis dina Senin. Apa versi sing luwih apik iki? Laporan awal saka panguji Beta nuduhake sawetara fitur-fitur anyar sing hebat:

  • Jinis Kirim Khusus: Ing versi lawas sampeyan bisa nggawe kiriman lan kaca, saiki sampeyan bisa nggawe format tambahan kanggo jinis informasi tartamtu, testimoni, FAQ, profil pelanggan utawa karyawan, dhaptar kemungkinan yaiku sajrone jinis perusahaan sing bisa nggunakake.
  • Pengarang Kirim: Ing blog multi penulis kaya iki, saben panganggit bisa duwe "gaya" dhewe-dhewe. Nalika pamilik situs isih kudu ngontrol kabeh tampilan lan roso kanggo njaga integritas merek, iki mesthine kudu nggawe pribadine luwih akeh. Aku seneng banget karo fitur khusus iki kanggo Roundpeg blog amarga saben anggota tim wiwit nulis luwih akeh konten.
  • Manajemen Menu: Ing versi lawas, pesen kaca lan sub kaca kudu dikelola ing saben kiriman. Nambahake kaca iku gampang, nanging yen mlebu ing titik sing bener ing pandhu arah bisa dadi pain, luwih-luwih yen sampeyan duwe pirang-pirang kaca. Duwe siji utama
  • Widget Footer Sidebar: Kita asring nggunakake tema pers Studio amarga fitur iki sing ngidini kita nggawe sikil sing sugih konten sing ditampilake ing saben kaca. Aku seneng ndeleng iki kalebu 3.0 minangka standar.
  • Nggabungake Situs Tunggal lan Multisite: Sanajan klienku ora peduli, iki bakal dandan banget kanggo kita, amarga nambahake luwih akeh situs. Ngalih menyang format MU bakal ngidini nganyari plugin lan konten sepisan, ora bola-bali!

Ana macem-macem fitur menarik liyane kanthi upgrade iki! Aku ora sabar ngenteni kabeh. Seneng ngerti apa sing paling disenengi nalika miwiti nganggo versi paling anyar.

One comment

  1. 1

    * DONT_KNOW * Bakal menarik yen ndeleng 'rasa' MU sing nggabungake. Multi-domain dudu fitur inti saka MU lan angel dileksanakake (kita nindakake 14 implementasine situs) lan sawetara fitur sing ora lancar (kaya nginstal plugin ing kabeh jaringan sing katon ora bisa digunakake). Aku ati-ati supaya ora nggunakake MU kanggo dadi tuan rumah pirang-pirang klien ing conto sing padha, sampeyan mbutuhake sampeyan mindhah SEMUA klien yen perlu migrasi menyang lingkungan server sing luwih cepet, utawa pengin dadi host dhewe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.