WordPress 2.1 ana ing kene… Hmmmm

Wacan: <1 menit

Juri ora ana ... Aku bakal ngenteni wong liya supaya bisa ngobrol ing WordPress 2.1 nanging iki minangka pendahuluan:

  • Seneng dheweke ganti jeneng sawetara opsi menu - blogroll luwih migunani tinimbang tautan lan komentar luwih becik tinimbang diskusi.
  • Aku ing OSX lan nyoba 3 browser, Safari, Camino lan Firefox 2 lan ora ana sing ngidini aku browsing gambar sing wis dakunggah. UPDATE: Uga nyoba Internet Explorer 7 ing Windows XP lan duwe masalah sing padha.
  • Ummmm… priksa manawa sampeyan mateni plugin sadurunge nganyari. Ya… situsku ora cetho banget sajrone pirang-pirang jam sajrone nindakake pembangunan maneh.
  • Aku ora duwe plugin siji sing rusak… nanging aku kudu ngaktifake maneh saben wong supaya situs iki bisa digawe maneh.
  • Admin kayane rada lesu ... bisa uga aku. Aku seneng fungsi otomatis !!!
  • Yen aku klik Ngatur Unggah… layar kosong uga.

WordPress 2.1

Apa sing dikira wong lanang? Ora bisa browsing lan masang gambar pancen bakal mateni aku. (Aku bisa ngunggah tanpa masalah). Aku ora nganyari klien nganti ora krungu maneh.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.