Woopra: Analitis Pelanggan sing bisa ditrapake kanthi nyata

logo anyar woopra

Woopra iku sawijining Analytics platform sing fokus ing prospek lan pelanggan, dudu tampilan kaca. Iki bisa disesuaikan banget Analytics platform sing fokus ing interaksi pelanggan karo situs sampeyan - ora mung dalan sing dituju. Wawasan sing diwenehake bisa ngidini sampeyan nggunakake data wektu nyata kanggo tumindak nyata.

Sawetara Woopra iku fitur platform unik:

  • Profil Pelanggan - Ngenali pelanggan liwat email lan tambahake jeneng ing profil. Nggabungake data pelanggan langsung menyang profil Woopra kanggo disesuaikan karo bisnis sampeyan. Dasi data kaya level akun pangguna, riwayat tuku, utawa data level pelanggan liyane. Teknologi Woopra malah nglacak pelanggan ing pirang-pirang piranti. Amarga wektu nyata, sampeyan bisa ndeleng saiki sing kasedhiya ing situs sampeyan.
  • Laporan Otomatis lan Khusus - Laporan kanthi otomatis digawe adhedhasar data sing sampeyan lacak. Woopra bakal kanthi otomatis ngasilake tuku utawa laporan pelanggan sing dikelompokake miturut dina, minggu, wulan, kategori, SKU, segmen, utawa proyek sing sampeyan tambahake karo pelanggan.
  • Corong Konversi - Temokake drop-off utama ing proses konversi sampeyan lan identifikasi ing tahap apa sing ditinggal pelanggan. Ngerti suwene pelanggan ngenteni saben target, ngenali segmen konversi paling apik lan paling ala lan bandhingake tingkat konversi pelanggan miturut segmen utawa proyek.
  • Retensi Pelanggan - Bandhingake sepira anggone sampeyan njaga klompok pelanggan sing wiwit nggunakake produk sampeyan sajrone wektu sing padha (dina, minggu, utawa wulan). Iki ngidini sampeyan ndeleng pangowahan efek ing produk utawa penawaran ing basis pelanggan.
  • Pemicu Acara - Kirim email, nganyari profil pelanggan utawa gabungake tumindak liyane karo Webmaster Woopra.

Delengen dhewe kenapa 3,000 perusahaan milih Woopra. Miwiti nyoba gratis 30 dina utawa gawe jadwal demo. Ora duwe kertu kredit, ora kewajiban.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Matur nuwun kanggo ringkesan Aku mikir manawa Woopra, kanthi analytics wektu nyata, minangka alternatif sing apik kanggo Google Analytics. Aku uga nggabungake karo analytics sing diwenehake dening livechatku, Visitlead, dadi luwih gampang golek korélasi. Sisih paling apik yaiku ora perlu nggabungake, kabeh elemen sing relevan terus diterusake menyang Woopra. https://visitlead.com/plugins/analytics-woopra/

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.