Napa Wanita Minangka Kekuwatan Nyatane ing Balik Media Sosial

media sosial wanita

Sajrone jam kerja, meh 76 pangguna online sing ana ing Facebook sejatine wanita, lan nganyari status ing Twitter lan Instagram luwih asring tinimbang pria. Iki minangka tokoh sing menarik kanggo dipikirake, lan bisa uga akeh merek sing narik kawigaten utawa target wanita nalika kampanye pemasaran online.

iki infographic nuduhake manawa wanita ora mung nggunakake media sosial luwih asring tinimbang pria, nanging nggunakake situs kasebut kanthi luwih akeh cara. Akeh wanita uga nggunakake situs media sosial paling dhuwur lan padha nguwasani situs web sosial jinis visual, sing dadi jaringan sosial paling cepet saiki. Ora ana situs sing nggawe dominasi wanita ing media sosial luwih saka Pinterest, ing endi 33% akses online wanita AS Pinterest (kanggo pria mung 8%).

Kajaba iku, wanita seneng nemokake prekara anyar ing situs gaya urip kaya Pinterest, luwih ekspresif nalika nerangake pikirane kaya sing ditemokake ing pirang-pirang pangguna wanita ing Tumblr, golek informasi babagan urusan saiki lan macem-macem topik liwat warta online. Apike, nalika nerangake situs karir, pria browsing luwih akeh. Hmmm

wanita-sosial-media-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.