Cara Wanita lan Pria Nganggo Media Sosial lan Mobile Beda

pria media sosial media seluler

Apa sampeyan ngerti manawa wanita luwih seneng main game ing smartphone, luwih seneng merek entuk transaksi lan luwih seneng nggunakake media seluler lan sosial kanggo njaga kulawarga lan komunikasi karo wong liya?

Bedane jender kasebut ana ing telung bidang sing beda: hubungan pribadi lan profesional, kebutuhan kanggo informasi lan hiburan, lan prilaku konsumen. Ing cathetan kasebut, kita nyiyapake infographic iki adhedhasar paramèter kanggo tampilan sing luwih jembar babagan prabédan pria lan wanita. Ana bedane sing beda. Contone, pria luwih seneng nggunakake media sosial kanggo bisnis lan kencan, dene wanita kanggo sesambungan, nuduhake, hiburan, lan pitulung dhiri.

Ngerti pamirsa minangka kunci nalika sampeyan nggawe konten - mula ngerti konten apa sing bisa cocog karo jinis kelamin sing sampeyan coba pancen penting ... iki infographic saka FinancesOnline.com rincian sawetara prabédan utama.

wanita-sosial-media-infographic