WittyParrot: Otomasi Pengetahuan kanggo Komunikasi Sales lan Marketing

wittyParrot

Ing laporan saka McKinsey Global Institute, Ekonomi sosial: Mbukak kunci nilai lan produktivitas liwat teknologi sosial, peneliti nemokake manawa rata-rata tenaga kerja mbuwang 28 jam saben wulan nggoleki lan nggawe dokumen maneh. Mung 10% dokumen ing perusahaan sing duwe format migunani. Lan nganti 80% jaminan penjualan lan pemasaran malah ora digunakake.

buruh-ilmu

Pemasar ditantang kanggo njamin olahpesen lan konsistensi merek ing saindenging organisasi, uga ngukur panggunaan lan efektifitas. Dhukungan lan dhukungan pelanggan ditantang kanggo nemokake lan nyebar informasi menyang prospek lan pelanggan.

WittyParrot ngrampungake tantangan iki kanthi platform manajemen konten lan produktivitas sing nambah kacepetan, konsistensi lan kontrol komunikasi organisasi.

Alur Kerja Konten

Liwat antarmuka sing intuisi, pangguna bisa ngunggah, nuduhake, lan nemokake konten kanthi gampang, dilebokake ing medium sing cocog, lan uga ngukur tingkat respons ing.

WittyParrot Wits

WittyParrot mbantu organisasi dadi luwih produktif liwat:

  1. Nggoleki lan njupuk informasi atom iku regane kanggo konsumen informasi.
  2. Nuduhake informasi kanthi cara sing konsisten ing perusahaan lan njamin kontrol akses informasi kasebut lan pangguna bisa nggawe Wits dhewe (Nugget Pengetahuan).
  3. Nyedhiyakake konsisten lan responsif pengalaman pengguna ing piranti apa wae, sing mesthi aktif, saengga masarakat bisa kerja kanthi online utawa offline.
  4. Ngaktifake pangguna kanthi cepet golek, seret banjur selehake informasi sing pas menyang dokumen, presentasi utawa email sing lagi dienggo.
  5. ranging efektifitas informasi kasebut kanggo nambah panggunaan apa sing digunakake liwat analisis statistik, rating, komentar lan nuduhake.

WittyParrot duwe antarmuka widget sing gampang digunakake kanggo kabeh wong ing organisasi. Pangguna bisa ngenali lan masang nomer informasi, gambar, utawa sumber file liyane langsung saka widget:

WittyParrot uga duwe integrasi sing diproduksi, iki salah siji karo Oracle:

Nyuwun Demo Parrot Witty

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.