Tanpa Piranti Kanan…

Thor

ThorJumuah wengi aku mangan bareng kanca karo Adam Small, CEO saos Agen - a platform pemasaran real estate. Sawise, kita mutusake arep ndeleng Thor ing IMAX 3D. Sawise pratinjau film liyane rampung, penonton sing rame banjur rampung ... nganti keprungu bengok-bengok ing teater:

"FOCUS! ”, Wonge bengok-bengok.

Teater meneng ... lan sawetara menit, bengok liyane:

"ROOM PROYEKSI… FOKUS !!!“… Saiki saya nesu lan saya banter.

Nalika semana ana pamirsa sing nylametake:

"Wong lanang, pasang gelas."

Para rawuh padha gumuyu ngguyu. Tanpa kacamata 3D (alat), film kasebut ora bisa ditonton. Iki sebabé metrik lan Analytics minangka bagean penting ing saben kampanye. Aku wis ketemu karo akeh klien sing mikir dheweke duwe pangerten sing jelas babagan strategi pemasaran, investasi liwat saben media, lan sumber daya sing dibutuhake kanggo nglakokake.

Tanpa alat kanggo ngukur kanthi lengkap, asil bisa uga luwih larang tinimbang sing dibayangake! Sadurunge nindakake kampanye sabanjure, priksa manawa sampeyan wis nggunakake kacamata!