Wishpond: Nggawe Gelombang ing Generasi Utama lan Otomatisasi

analitik wishpond

Ana badai ing industri otomatisasi pemasaran. Alangan mlebu platform anyar saya mudhun lan ngisor, platform diwasa wis ditelan platform pemasaran perusahaan, lan sing ditinggal ing tengah ana ing segara sing atos. Utawa dheweke ndedonga, dheweke bisa gumantung karo basis pelanggan supaya bisa katon apik karo pembeli, utawa kudu ngeculake regane - akeh banget.

Salah sawijining gangguan ing industri sing disenengi yaiku Wishpond. Nopo nopo Dadi, kepiye manawa kita mbukak supaya bebas digunakake kanggo bisnis cilik kanthi kurang saka 200 kontak ing basis data. Lan kanthi gratis, kita ora ngomong fungsi sing winates - kalebu alat impor, pemasaran email, kaca landas, otomatisasi pemasaran, popup situs web, formulir, lan manajemen timbal.

Tingkat mbayar sabanjure kanthi 1,000 kontak nambahake sinkronisasi CRM, alat ekspor, promosi sosial, pengujian A / B, lan kemampuan kanggo ngatur lembar gaya lan Javascript. Entuk level pro - yaiku $ 77 saben wulan kanthi limang pangguna lan 2,500 kontak, lan sampeyan wis kebak API akses Lan tambah luwih saka 10,000 kontak sing bisa diduweni pangguna tanpa wates, lan sistem rega berjenjang kanggo nomer kontak sampeyan.

Lead disimpen lan kabeh tumindak dilacak:

Kontak Wishpond

Lan tumindak gampang ditetepake ing antarmuka panganggo logis:

tumindak undhang-undhang

Intine - luwih murah tinimbang biaya platform email sing apik, sampeyan entuk akses menyang sistem pemasaran lengkap. Ing kene ars sawetara alat utama sing kasedhiya:

  • Landing Pages - Mbangun, nerbitake & A / B uji coba pamisah seluler sing responsif seluler sajrone menit.
  • Popup Situs Web - Ngonversi luwih akeh pengunjung situs web dadi lead kanthi formulir popup situs web.
  • Forms - Semat Formulir Generasi Utama ing situs web lan blog sampeyan.
  • Kontes & Promosi - Jalanake Nomer Facebook, Kontes Foto, Kontes Hashtag Instagram lan liya-liyane.
  • Marketing Automation - Trigger email sing dipersonalisasi menyang Leads adhedhasar kegiatan lan detail pribadi.
  • email Marketing - Pribadhi email sampeyan menyang saben Lead adhedhasar kegiyatan utawa rincian pribadi.
  • Manajemen timbal - Gawe Dhaptar adhedhasar kegiatan Leads sampeyan ing situs & kampanye.
  • Pemarkahan Kepala - Skor petunjuk sampeyan adhedhasar kegiatan lan rincian pribadi kanggo ndeleng sing siyap bisa tuku.
  • Profil Utama - Entuk wawasan babagan Leads sampeyan. Deleng kegiatan situs web, email sing wis dibukak & liya-liyane.

Yen sampeyan agensi, Wishpond uga duwe program agensi.

Integrasi WishPond

Ora preduli, dheweke uga duwe integrasi produk karo Salesforce, Infusionsoft, Insightly, Batchbook, Highrise, Pipedrive, Kontak, CRM Basis, SalesforceIQ, OnePage CRM, Close.io, lan Clio. Integrasi pemasaran email kalebu MailChimp, AWeber, GetResponse, Contact Constant, Benchmark, Monitor Kampanye, VerticalResponse, Eventbrite, Mad Mimi, ActiveCampaign, lan Emma. Dheweke uga duwe integrasi aplikasi meja pitulung karo Uservoice, integrasi survey karo SurveyMonkey, lan integrasi aplikasi webinar karo ClickWebinar, lan GoToWebinar. Ora kalebu integrasi Slack.

Lan Wishpond mung ngumumake integrasi Twilio kanggo telpon lan SMS.

Yen sampeyan pangguna WordPress, dheweke bakal duwe plugin kanggo Landing Page, Popup Situs Web, Formulir Situs Web, lan Kontes Sosial!

Ndhaptar Akun Wishpond GRATIS

Pengungkapan: Kita minangka mitra afiliasi karo Wishpond lan nggunakake link afiliasi sajrone kiriman iki.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Artikel sing apik, matur nuwun Douglas! Apa sing sampeyan pikirake babagan pembangun Halaman Wisma Wishpond? Apa gampang digunakake?

  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.