Wireframing Gratis lan Gampang nganggo Wireframe.cc

seluler wireframe

Mungkin kita kudu miwiti nganggo wireframing! Wireframing minangka sarana kanggo para desainer kanthi cepet prototipe tata letak kerangka menyang sawijining kaca. Wireframes nampilake obyek ing kaca lan hubungane siji lan sijine, ora nuduhake desain grafis harfiah sing digabung. Yen sampeyan pancen pengin nggawe desainer seneng, wenehi wireframe saka panjaluk sampeyan!

Umume wong nggunakake kabeh wiwit pena lan kertas, nganti Microsoft Word, nganti aplikasi wireframing kolaborasi majeng kanggo ngrancang lan nuduhake wireframes. Kita mesthi ngupayakake alat sing hebat lan kayane pangembang, Stephen Coley, nemokake sing paling tithik sing bisa digunakake - Wireframe.cc

wireframe-cc

Wireframe.cc duwe fitur ing ngisor iki

  • Klik banjur seret kanggo nggambar - Nggawe elemen wireframe sampeyan ora gampang. Sampeyan mung kudu nggambar persegi dowo ing kanvas banjur pilih jinis stensil sing bakal dilebokake ing kana. Sampeyan bisa nindakake kanthi nyeret mouse menyang kanvas lan milih pilihan saka menu pop-up. Yen sampeyan kudu nyunting apa wae, klik kaping pindho.
  • Antarmuka super-minimal - Tinimbang toolbar lan ikon sing ora kaetung sing kabeh kita ngerti saka alat lan aplikasi liyane, Wireframe.cc nawakake lingkungan sing ora rame. Sampeyan saiki bisa fokus karo ide lan nulis kanthi gampang sadurunge sirna.
  • Annotate kanthi gampang - Yen sampeyan pengin nggawe manawa pesen bisa dikirim, sampeyan bisa komentar ing wireframe. Anotasi digawe kanthi cara sing padha karo obyek liyane ing kanvas lan bisa diuripake lan dipateni.
  • Palet winates - Yen sampeyan pengin wireframes dadi asri lan jelas sampeyan kudu tetep sederhana. Wireframe.cc bisa mbantu sampeyan entuk kanthi menehi palet pilihan sing winates banget. Sing ditrapake kanggo palet warna lan jumlah stensil sing bisa dipilih. Kanthi cara iki, intine ide sampeyan ora bakal ilang kanthi dekorasi sing ora prelu lan gaya mewah. Nanging sampeyan bakal entuk wireframe kanthi gamblang sketsa sing digambar tangan.
  • Saran cerdas - Wireframe.cc nyoba ngramal apa sing arep digambar. Yen sampeyan miwiti nggambar elemen sing jembar lan lancip, umume dadi judhul tinimbang scrollbar vertikal utawa bunder. Mula, menu pop-up mung ngemot ikon elemen sing bisa wujud iki. Kajaba iku kanggo nyunting - mung diwenehi opsi sing ditrapake kanggo elemen tartamtu. Iki tegese lambang sing beda ing toolbar kanggo nyunting paragraf lan beda kanggo persegi panjang sing sederhana.
  • Situs web wireframe lan aplikasi seluler - Sampeyan bisa milih saka rong cithakan: jendhela browser lan ponsel. Versi seluler kasedhiya ing orientasi vertikal lan lanskap. Kanggo ngalih ing antarane template, sampeyan bisa nggunakake lambang ing pojok kiwa ndhuwur utawa mung ngowahi ukuran kanvas nggunakake gagang ing pojok tengen ngisor.
  • Gampang dienggo bareng lan diowahi - Saben wireframe sing disimpen entuk URL unik sing bisa menehi tetenger utawa nuduhake. Sampeyan bakal bisa nerusake nggarap desain kapan wae mbesuk. Saben elemen wireframe sampeyan bisa diowahi utawa malih dadi liyane (kayata kothak bisa dadi paragraf).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.