Ana Siji Majalah sing Dibayar: Kabel

Kanca-kancaku ngerti aku snob buku. Aku seneng buku hardcover. Ora ana retakan tulang punggung prawan lan aroma kaca sing asri kanthi tinta seger. Buku anyar rasane mesthi kaya saiki kanggo aku ... lan iku duweke, kabeh duwekku!

Aku lagi nggarap snobbish hardcover! Aku ora bisa rumangsa luput ing kabeh buku sing ana ing sacedhake apartemenku sing pantes diwaca dening wong liya sing ora gelem ngatasi rega hardcover. Aku bakal tekan kana, aku janji. Sajrone seminggu, aku bakal mbukak kontes lan menehi kothak hardcovers sing durung diwaca ... isih ana ing plastik. Kelet!

Oalah… kaya aku seneng kertas, aku mandheg maca koran taun kepungkur. Aku ngomong karo John Ketzenberger, wartawan Star Business (pancen dimaksudake) kira-kira seminggu kepungkur. Aku mandheg tuku koran nalika jurnalisme ganti saka produk dadi pangisi ing antarane pariwara.

Aku mandheg tuku koran nalika koran wiwit pariwara pirang-pirang kupon sing ana ing edisi Minggu tinimbang crita berita sing bakal ditemokake. Isih gawe sedhihku. Yen ora ana kolom John, aku uga ora bakal maca The Indianapolis Star kanthi online.

KabelIsih ana siji publikasi cetak sing ora bisa dienteni nalika dibukak lan dibukak, mula… lan iku wae Majalah Kabel. Aku mandheg langganan taun kepungkur nalika dheweke ganti gambar amba, cetakan cilik… nanging suwene pirang-pirang taun kepungkur pancen hebat. Ora ana bulu sing apik maneh - saben artikel dadi kaca. Ana sawetara edisi sing ora dakkarepake saka wiwitan nganti pungkasan. Aku maca maneh taun kepungkur lan malah ngerti yen blog babagan artikel Kabel saben 2 nganti 3 wulan.

Majalah Kabel Sasi Iki:

Amarga artikel iki saiki online, aku pancen nantang supaya sampeyan maca artikel iki. Yen dina sampeyan diisi kanthi maca kiriman blog lan sampeyan minangka salah sawijining wong sing kepengin ngerti kenapa kita butuh wartawan maneh, salah sawijining artikel kasebut kudu ngowahi pikiran sampeyan. Perawatan lan nulis ing saben artikel kasebut bakal mlumpat ing layar… banjur… layar.

Nalika mikir babagan carane mbayar buku hardcover sing apik, lan regane Majalah Kabel - Aku kepengin ngerti kenapa aku ora mbayar luwih akeh kanggo lengganan. Ora ana majalah ing pasar sing narik kawigaten lan nglaporake babagan sektor teknologi uga kabel.

Aku ora sabar nganti Wired wulan ngarep!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kabel iku mung siji sing aku wis macet karo uga. Aku tukang game sanadyan lan wis entuk Game Informer liwat pungkasan 2 taun utawa luwih, nanging iku mung amarga nerangake karo kertu diskon Game Stop.

  3. 3

    Pembaca reguler ing blog kita (www.inmedialog.com) bakal ngerti manawa kita minangka panyengkuyung sing apik banget babagan jurnalisme ora preduli format apa wae. Aku sympathize karo wong-wong sing kudu nandhang sangsara saka kaloro utawa katelu-tingkat koran saben dina kutha; sing mesthi cilik kene ing Ottawa, Kanada, ngendi gombal lokal minangka kasus abysmal saka perusahaan media kepemilikan racing kanggo ngisor.

    Untunge, kita duwe koran harian nasional sing paling apik, Globe lan Mail, sing teka ing ngarep lawang saben esuk. Wis diwaca ngarep-kanggo-mburi ing uripku luwih saka 25 taun wis kasedhiya. Iki minangka salah sawijining koran berbahasa Inggris sing paling apik ing donya.

    Maca Globe saben dina menehi wektu kanggo majalah liyane kaya kecanduan hard-back dhewe, Douglas, nanging aku nuduhake katresnan kanggo Wired. Wis dadi majalah teknologi nomer siji wiwit Business 2.0 dadi mudhun. (Sampeyan bisa maca obitku kanggo 2.0 ing kene: http://inmedialog.com/index.php/archives/a-business-20-titan-bows-out/) Wis luwih akeh gadget-lan-geek lan kurang saka bisnis ngalahake tinimbang 2.0, nanging tulisan kasebut luar biasa, fitur-fitur kasebut biasane diteliti lan dipikirake kanthi apik lan nalika aku wis rampung, saben Jeksa Agung bisa ngetokake wis sawetara sudhut kaca mbengkongaken kanggo ngelingake kula kanggo mriksa luwih menyang apa wae wis ditulis ing kaca kasebut.

    Kita entuk akeh majalah sing dikirim menyang agensi PR sing fokus ing teknologi saben minggu; Kabel mung siji staf sing dipesen kudu dilebokake ing mejaku nalika teka.

    • 4

      Hi Francis,

      Aku kudu kerja karo The Globe lan Mail babagan 5 utawa 6 taun kepungkur lan setuju karo penilaian sampeyan. The Globe, ing wektu iku, banget mrihatinake babagan tekan ing pamirsa tengen… ora mung tekan sapa wae sing bisa tuku kertas. Padha nyingkiri diskon uga - kabeh iki nyedhiyakake koran kanthi nilai sing luwih akeh. Globe lan Mail bisa uga ngluwihi Wall Street Journal minangka koran bisnis paling apik ing donya. Iku kertas gedhe lan organisasi gedhe!

      Matur nuwun kanggo nambah obrolan!
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.