Ana Siji Majalah sing Dibayar: Kabel

Kanca-kancaku ngerti yen aku tukang buku. Aku seneng buku hardcover. Ora ana retakan tulang punggung prawan lan aroma kaca sing asri kanthi tinta seger. Buku anyar rasane mesthi kaya saiki kanggo aku ... lan iku duweke, kabeh duweke!

Nanging, aku lagi nggarap snobbish hardcover! Aku ora bisa rumangsa luput ing kabeh buku sing ana ing sacedhake apartemenku sing pantes diwaca dening wong liya sing ora gelem ngatasi rega hardcover. Aku bakal tekan kana, aku janji. Sajrone seminggu, aku bakal mbukak kontes lan menehi kothak hardcovers sing durung diwaca ... isih ana ing plastik. Kelet!

Oalah… kaya aku seneng kertas, aku mandheg maca koran taun kepungkur. Aku ngomong karo John Ketzenberger, wartawan Star Business (pancen dimaksudake) kira-kira seminggu kepungkur. Aku mandheg tuku koran nalika jurnalisme ganti saka produk dadi pangisi ing antarane pariwara.

Aku mandheg tuku koran nalika koran miwiti pariwara pirang-pirang kupon sing ana ing edisi Minggu tinimbang crita berita sing bakal ditemokake. Isih gawe sedhihku. Yen ora ana kolom John, aku uga ora bakal maca The Indianapolis Star kanthi online.

KabelIsih ana siji publikasi cetak sing ora bisa dienteni nalika dibukak lan dibukak, mula… lan iku wae Majalah Kabel. Aku mandheg langganan taun kepungkur nalika dheweke ganti gambar amba, cetakan cilik… nanging suwene pirang-pirang taun kepungkur pancen hebat. Ora ana bulu sing apik maneh - saben artikel dadi kaca. Ana sawetara edisi sing ora dakkarepake saka wiwitan nganti pungkasan. Aku maca maneh taun kepungkur lan malah ngerti yen blog babagan artikel Kabel saben 2 nganti 3 wulan.

Majalah Kabel Sasi Iki:

Amarga artikel iki saiki online, aku pancen nantang supaya sampeyan maca artikel iki. Yen dina sampeyan diisi kanthi maca kiriman blog lan sampeyan minangka salah sawijining wong sing kepengin ngerti kenapa kita butuh wartawan maneh, salah sawijining artikel kasebut kudu ngowahi pikiran sampeyan. Perawatan lan nulis ing saben artikel kasebut bakal mlumpat ing layar… banjur… layar.

Nalika mikir babagan carane mbayar buku hardcover sing apik, lan regane Magazine Wired - aku kepengin ngapa aku ora mbayar luwih akeh kanggo lengganan. Ora ana majalah ing pasar sing narik kawigaten lan nglaporake babagan sektor teknologi uga kabel.

Aku ora sabar nganti Wired wulan ngarep!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kabel mung siji-sijine sing wis dakgandheng uga. Aku minangka tukang game lan entuk Game Informer sajrone 2 taun kepungkur, nanging mung amarga kasedhiya karo kertu diskon Game Stop.

  3. 3

    Maca blog reguler (www.inmedialog.com) bakal ngerti manawa kita seneng banget nyengkuyung keunggulan jurnalisme ora ana format apa wae. Aku simpati karo wong-wong sing kudu ngalami koran harian utawa kutha nomer loro nomer loro; mesthine kaya ngono ing Ottawa, Kanada, ing endi kain lokal minangka kasus kepemilikan media korporat sing ora jelas.

    Nanging, bathi kita duwe koran nasional sing paling apik, Globe and Mail, sing esuk ing ngarep lawang saben esuk. Wis diwaca ngarep-arep ing uripku sajrone luwih saka 25 taun kepungkur. Iku dadi salah sawijining koran basa Inggris paling apik ing saindenging jagad.

    Maca Globe saben dina nggawe aku luwih akeh wektu kanggo majalah liyane amarga kecanduan hard-back sing ngakoni dhewe, Douglas, nanging aku tresna marang Wired. Wis dadi majalah teknologi nomer siji wiwit Business 2.0 diwiwiti. (Sampeyan bisa maca obit kanggo 2.0 ing kene: http://inmedialog.com/index.php/archives/a-business-20-titan-bows-out/) Wis luwih saka gadget-lan-geek lan kurang saka bisnis tinimbang 2.0, nanging tulisane luar biasa, fitur biasane diteliti kanthi apik lan dipikirake lan nalika aku ngrampungake, Jeksa Agung bisa ngetokake wis sawetara sudhut kaca mbengkongaken kanggo ngelingake kula kanggo mriksa luwih lengkap babagan apa wae sing ditulis ing kaca kasebut.

    Kita entuk akeh majalah sing dikirim menyang agensi PR sing fokus teknologi saben minggu; Kabel mung siji-sijine staf sing diprentah kudu dilebokake ing mejaku yen wis tekan.

    • 4

      Hai Francis,

      Aku kerja bareng The Globe and Mail udakara 5 utawa 6 taun kepungkur lan setuju karo pambiji sampeyan. Globe, nalika semana, kuwatir banget tekan ing pamirsa tengen… Ora mung tekan sapa wae sing bisa tuku kertas kasebut. Dheweke uga ngindhari diskon - kabeh iki nyedhiyakake koran kanthi regane luwih akeh. Globe and Mail bisa uga ngluwihi Wall Street Journal minangka koran bisnis paling apik ing saindenging jagad. Iki minangka kertas sing apik lan organisasi sing apik!

      Matur nuwun kanggo nambah obrolan!
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.