Wipster: Platform Review lan Persetujuan Video

wipster video review

Kita wis kerja bareng kanca ing 12 Bintang Media (penggemar lan kanca sing wis suwe!) ing video klien. Iki minangka video sing canggih, kalebu intro, outros, b-roll, dawane pelanggan, lan wawancara sing dibungkus luwih saka 2 menit.

Dheweke ngirim link supaya kita bisa ngakses video liwat Wipster, platform review lan persetujuan video. Antarmuka sing intuisi banget ing saben pamirsa duwe kode warna lan bisa menehi komentar babagan lokasi ing sembarang titik ing garis wektu. Antarmuka kalebu antarmuka seret lan selehake kanggo ngunggah lan ngatur video kanthi intuisi.

Platform kasebut duwe dhaptar tugas sing kudu digawe komentar kanthi otomatis lan bisa dicenthang. Sampeyan uga bisa ndownload PDF utawa nyithak salinan kasebut, utawa langganan feed kegiatan. Platform kasebut uga ngidini sampeyan nggawe folder sing dituduhake lan pangguna sing diotentikasi kanggo matesi akses ing antarane klien utawa malah sing diundang kanggo menehi saran.

Tinjau lan Setujoni liwat Adobe Premiere Pro

Panel Wipster Review kanggo Adobe Premiere ngidini sampeyan ngirim sunting menyang klien kanggo menehi saran tanpa ninggalake edit suite, nalika Wipster ngode, ngunggah, nuduhake lan nglumpukake umpan balik. Kolaborator bisa nonton nalika komentar kanthi otomatis katon minangka panandha ing timeline Adobe Premiere Pro.

Review lan disetujoni liwat Mobile

Yen ora cukup gampang, Wipster dioptimalake kanggo seluler supaya sampeyan bisa kanthi gampang mriksa, menehi komentar, lan nyetujoni video nalika mbukak, nggunakake piranti apa wae.

Rega gampang banget - mung $ 15 saben pangguna saben wulan. Sampeyan butuh sawetara detik kanggo miwiti.

Ndaftar 14 dina gratis ing Wipster

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.