Yen Tim Konten Sampeyan Mung Nggawe Iki, Sampeyan Bakal Menang

menang

Wis akeh artikel sing wis ana babagan konten sing paling elek. Lan ana jutaan artikel babagan cara nulis konten sing apik. Nanging, aku ora percaya salah sawijining jinis artikel sing paling migunani. Aku yakin oyot konten sing ora apik mung siji faktor - riset kurang. Nggoleki topik, pamirsa, target, kompetisi, lan liya-liyane kanthi ora apik nyebabake konten sing elek sing ora ana elemen sing dibutuhake kanggo menang.

Pemasar pengin mbuwang luwih akeh babagan pemasaran konten, nanging isih ngupayakake ngasilake konten sing menarik (60%) lan ngukur kinerja (57%). Sujan Patel

Kita ora mung ngupayakake ngasilake lan ngukur strategi konten, nanging sejatine ngasilake luwih akeh konten tinimbang sing bisa digunakake. Kanca apikku Mark Schaefer, nelpon iki kejut konten.

Aku ngerti manawa sampeyan entuk gangguan saka konten sing saya apik tenan. Kanggo aku mung njaga "mindshare" sing dakkirim ing blog iki, aku kudu nggawe konten sing luwih apik, sing mesthi mbutuhake wektu luwih akeh. Aku bisa uga kudu mbayar Facebook lan wong liya kanggo menehi kesempatan supaya bisa ndeleng amarga kompetisi konten iki kudu diwenehi perhatian. Mark Schaefer

Masalah kasebut terus nyebabake para pemasar sajrone sawetara taun kepungkur, mula aku wis kerja bareng karo macem-macem institusi pendhidhikan kanggo ngrembakake kurikulum kanggo pemasaran konten. Sakabèhé, aku wis ngembangake lelungan pemasaran sing lincah, lan latihan ing jero kalebu proses kanggo tim kanggo ngembangake konten kanggo klien lan properti kita dhewe.

Ora gampang lan butuh gaweyan, nanging iki dhaptar priksa manawa tim sampeyan bakal ngasilake konten sing paling apik:

Dhaptar Priksa Konten Menang

  1. gol - Apa sing sampeyan nyoba entuk konten? Apa diterbitake kanggo nggawe kesadaran, keterlibatan, panguwasa, konversi konversi, ningkatake retensi, ngunggahake klien, utawa nambah pengalaman pelanggan kanthi sakabehe? Kepiye carane sampeyan bisa ngukur manawa sukses utawa ora?
  2. pirsawan - Kanggo sapa sampeyan nulis lan menyang ngendi? Iki ora mung nemtokake cara sampeyan nggawe konten, nanging uga bakal nerbitake lan promosi konten ing macem-macem platform utawa ing macem-macem media.
  3. Market - Kepiye konten sampeyan bakal menehi tandha ing industri sampeyan? Apa sing dibutuhake kanggo narik perhatian lan keterlibatan?
  4. Research - Statistik apa sing kasedhiya kanggo nggawe cadangan konten sampeyan? Statistik meh mesthi kasedhiya lan gampang ditemokake. Contone, nggunakake Google, nggoleki statistik pemasaran konten kanggo nemokake kutipan Sujan ing ndhuwur.Statistik Kinerja Konten
  5. Competition - Apa isi kompetisi sing digawe ing topik kasebut? Kepiye sampeyan bisa ngatasi kontene? Kita asring nindakake SWOT (Kekuwatan, Kelemahan, Kesempatan, Ancaman) sederhana saka klien lan topik kasebut kanggo nggabungake pembeda lan nemen ngarahake target menyang omah. Nggunakake Semrush lan Buzzsumo, kita bisa nganalisa rangking paling apik lan konten sing paling akeh dituduhake babagan topik kasebut.
  6. aset - Gambar, diagram, gambar layar dhukungan, audio, video… apa kabeh aset liyane sing bisa digabung menyang konten sampeyan kanggo mesthekake konten sing menang?
  7. nulis - Gaya nulis, grammar, ejaan, netepake masalah, validasi saran, nggawe ajakan-tumindak… kabeh kudu ngasilake konten sing pantes digatekake para pamirsa.

Ora preduli apa tweet, artikel, utawa kertas putih, kita bakal terus sukses nalika ngembangake garis pra-majelis kanggo ngembangake konten. Ing pirang-pirang proyek, kita kerja bareng tim sing beda-beda saka saindenging jagad kanggo nggabungake aset sing dibutuhake kanggo ngasilake konten sing apik. Kita duwe tim paneliten kanggo njupuk statistik lan pengaruh, magang kanggo analisis, tim desain kanggo grafis, lan pilihan panulis sing dipilih kanthi trampil kanggo gaya lan kepinterane ing topik kasebut.

Ngoptimalake Konten

Lan sanajan sawise nerbitake konten, durung rampung. Kita ndeleng kepiye kinerja ing telusuran lan sosial, nyetel judhul lan deskripsi meta kanggo kinerja sing luwih gedhe, ningkatake konten lawas kanthi grafis lan video, lan kadang-kadang nerbitake artikel kasebut minangka artikel anyar sing cocog. Saben keputusan babagan konten kita digawe kanggo mesthekake menang, ora mung diterbitake.

One comment

  1. 1

    Hei, Douglas.

    Aku setuju karo sing sampeyan ateges. Panaliten sing jero minangka prasyarat utama nggawe artikel sing apik sing bisa nambah nilai kanggo wong. Teknik pencakar langit dening Brain Dean minangka conto. Nggawe artikel sing jero kanthi fokus utamane ing pinpoint khusus niche sing ditargetake bakal menehi asil sing luwih apik. Iki uga mbantu makili bisnis minangka merek sing dipercaya / berwibawa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.