Windows Live Writer kanggo WordPress

windows live panulis wordpress

Sawetara wong ora bisa nggunakake alat editing adhedhasar web sing cocog karo aplikasi kaya WordPress. Aku ora nyalahake ... Aku nyerah ing alat editing sing sugih taun kepungkur lan cukup nulis HTML dhewe ing postingan blogku. Ana alternatif liyane kanggo pangguna Microsoft Windows sing aku nuduhake klien bengi iki, sanajan… Writer Windows Live.

Windows Live Writer wis ana sawetara taun saiki lan WordPress wis dibangun API supaya bisa komunikasi. Sampeyan uga bisa ndownload tema menyang Windows Live Writer dadi katon yen sampeyan nulis langsung menyang tampilan lan kesan blog sampeyan.

Langkah kapisan nyiyapake kemampuan kanggo nerbitake draf lan kiriman liwat Internet. Iki ditindakake ing bagean Setelan> Nulis administrasi WordPress:
opsi nulis wordpress

Sabanjure, sampeyan pengin ndownload Windows Live Essentials 2011. Ana sawetara aplikasi sing bakal disetel kanggo mbukak kanthi default karo Live Essentials… Aku mbusak kabeh aplikasi opsional supaya sampeyan bisa nginstal Live Writer:

nulis 1

Sawise diinstal, bukak Live Writer banjur pilih platform blogging sampeyan - WordPress ing kasus iki:
nulis 2

Langkah pungkasan yaiku nyambung karo blog sampeyan. Sampeyan mung kudu ngetik blog URl, jeneng pangguna lan sandhi lan kudu nyambung kanthi apik. Yen takon, aku nyaranake ndownload tema blog sampeyan supaya sampeyan bisa ndeleng lan ngrasakake postingan blog sing nyata nalika nulis.

Sawise Live Writer ndownload tema lan kategori sampeyan, sampeyan kudu luwih becik!
windows live panulis wordpress

Coba coba test kanthi milih blog saka menu banjur tambahake postingan blog. Banjur kirim menyang blog minangka draf. Mlebu menyang WordPress, klik Kirim lan sampeyan bakal bisa ndeleng draf sampeyan ing kana!

2 Komentar

  1. 1

    kabeh apik banget kanggo windows saya urip menyang wordpress, nanging nalika aku masang gambar lan ngunggah menyang blog, ing sisih wordpress, aku bakal nemokake kaya kode HTML. Apa sampeyan bisa nerangake carane ndandani iki ???

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.