11 Fitur Top Windows 8

windows 8

Nalika omah lan kantor saya dilengkapi karo Mac, aku ora bisa ujar manawa aku ora kesengsem Windows 8. Aku ngerti manawa adol alus, nanging aku yakin iki minangka evolusi sing wani ing sejarah Windows, kemajuan ing panggunaan, lan sistem operasi sing apik. Microsoft minangka mungsuh sing pantes ... dheweke isih duwe pasar OS bisnis, dheweke isih duwe pasar kantor, lan isih duwe akeh dhuwit kanggo tuku teknologi sing mlebu.

Tim pemasaran sampeyan isih kudu menehi perhatian marang pangembangan aplikasi lan [lebokake sumpah] kaca sing kompatibel karo Internet Explorer. Paling anyar iki infographic saka Dot Com Infoway (DCI) nyedhiyakake ringkesan nyata babagan kasunyatan, tokoh lan fitur sing bakal mbantu pangguna dadi akrab karo OS anyar.

Aku mung nemoni siji pendapat… yen Windows 8 duwe kurva pembelajaran sing tajem. Yen sampeyan ora bisa ngerteni klik kothak ing layar, sampeyan mung kudu nyerah ing teknologi! Aspek favorit Windows 8 yaiku sampeyan entuk pengalaman sing padha - sampeyan ana ing telpon, tablet, layar demek utawa laptop.

Fitur Windows 8

2 Komentar

  1. 1

    Kaya sing saya setuju karo sawetara poin sing sampeyan gunakake ing artikel sampeyan (lan prekara-prekara kasebut ing infographic), aku kudu ora setuju karo sampeyan nalika sampeyan ujar: "Aspek favorit Windows 8 yaiku sampeyan entuk pengalaman sing padha - sampeyan lagi ing telpon, tablet, layar demek utawa laptop. ” Aku pancen ora ngira yen sampeyan bisa nemu pengalaman sing padha ing macem-macem platform hardware. Apa sampeyan pancene nganggep nggunakake Windows 8 ing laptop padha karo nggunakake Windows 8 ing tablet? Aku angel mikir. Cara ngoperasikake piranti kasebut beda banget, saengga Windows 8 kudu menehi pangorbanan, sayang, luwih milih tablet lan nyuda pangguna-pangguna ing PC lan laptop. Kowe ora mikir?

    • 2

      Umpan balik sing apik, Michael. Saben wis mesthi dioptimalake kanggo hardware tartamtu. Intine aku luwih penting karo kurva sinau… Yen sampeyan nguwasani Windows 8 ing tablet, kayata, njupuk piranti seluler utawa mlumpat ing laptop bakal rapi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.