Window Window… Lokasi, Lokasi, Lokasi

Iki gambar Kutha Nilai ing US31 South cedhak karo omahku ing Greenwood. Elingi penggalian drab ... ora ana windows, warna sing elek, kabeh bata beton… ora apik banget. Aku njaluk ngapura amarga gambar-gambar kasebut ora ana ing telpon.

City Value - Gaya Lawas

Yaiku, nganti Ashley's Furniture pindhah ing dalan. Papan sing apik banget - biyen toko olahraga. Ashley duwe rega sing larang regane lan toko iku apik tenan ... kalebu konsol Playstation kanggo bocah-bocah, TV proyeksi gedhe sing bisa dimainake bojo ... lan uga bar cemilan kanthi cookie lan kopi gratis.

Perabotan Ashley

Dadi apa sing kudu ditindakake Value City? Ya, dheweke miwiti ngethok pojok toko lan ngrancang maneh kanthi windows sing wiyar kanggo ndeleng barang ing njero.

Bangunan anyar ngalangi tampilan

Banjur dheweke nggawe manawa sawetara jendhela kasebut ngadhepi Ashley:

Jendhela Value City madhep Ashley

Nanging Piece de resistensi? Oui Dheweke sejatine adol lahan ing parkiran sing ana gedhong anyar, sing pancen mblokir tampilan Ashley saka dalan gedhe.

Modifikasi Modhale Kutha

Wah Saiki perang ritel! Aku kira dheweke ora guyon nalika ngucapake "Lokasi, Lokasi, Lokasi!". Ngomong-ngomong, aku Ashley bisa uga nulis sethithik kanthi tandha BESAR # 1. 🙂