Video 3 Men Sampeyan Bisa Menang HDTV 50

530140

Ora luwih gampang saka iki! Goleki kamera Flip lan tampilake bakat youtube. Asosiasi Elektronik Pelanggan wis milih kontes sing diadili TV Digital: Ngonversi Saiki! Kontes, menehi 50 ″ HDTV, pamuter Sony Blu-Ray lan sistem Swara Pioneer Surround Sound.

Kontes rampung tanggal 10 Desember lan video 3 menit sampeyan bakal diadili kanggo orisinalitas lan kreativitas, daya tarik estetis, lan hubungan konten karo tema (konversi televisi digital). Kabeh entri kudu dikirim ing Transisi DTV Youtube Situs. Ketik saiki!

Televisi Digital saiki tanggal 17 Februari.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.