Tambah Media menyang Situs Sampeyan Gampang Kanthi Wimpy Player

Pirang taun kepungkur, aku nggoleki pamuter MP3 Flash sing apik supaya anakku bisa nambah musik menyang blog kanthi gampang. Pemain flash pancen apik ditrapake amarga bisa streaming musik tinimbang ora nggawe pangguna ndownload sekaligus. Sawise digoleki lan digoleki, akhire aku kedadeyan Pemain Wimpy.

Pungkasan minggu iki, wawancara kanggo NPR nggunakake sumber online kanggo ngapikake kompensasi sampeyan dikirim kanthi online. Titik sing apik banget mula aku pengin dikirim ing alat web sing dakbangun, Kalkulator Payraise.

Pemain Wimpy

Wimpy duwe sawetara pemain, tombol sederhana, pamuter audio, lan pamuter video. Mungkin fitur sing paling apik kanggo kabeh yaiku sing terjangkau lan bisa disesuaikan. Aku ngrancang pamuter ing situs anakku udakara 30 menit.

Aku ngrancang a pamuter kanggo Jones Soda sing ditampilake ing situs web taun kepungkur. Wingi, aku ngrancang pamuter tombol sing gampang kanggo Kalkulator Payraise udakara sepuluh menit.

Audio minangka alat sing apik kanggo situs web. Aku ora percaya yen kudune dimanfaatake utawa diwiwiti kanthi otomatis (aku ora kaget amarga online audio!), Nanging bisa nambah akeh situs web - nyedhiyakake kapribadian kaya foto utawa video. Kanggo informasi utawa alat web, klip audio uga bisa menehi wewenang kanggo situs kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.