Tambah Media menyang Situs Sampeyan Gampang Kanthi Wimpy Player

Pirang taun kepungkur, aku nggoleki pamuter MP3 Flash sing apik supaya anakku bisa nambah musik menyang blog kanthi gampang. Pemain flash pancen apik ditrapake amarga bisa streaming musik tinimbang ora nggawe pangguna ndownload sekaligus. Sawise digoleki lan digoleki, akhire aku kedadeyan Pemain Wimpy.

Pungkasan minggu iki, wawancara kanggo NPR nggunakake sumber online kanggo ngapikake kompensasi sampeyan dikirim kanthi online. Titik sing apik banget mula aku pengin dikirim ing alat web sing dakbangun, Kalkulator Payraise.

Pemain Wimpy

Wimpy duwe sawetara pemain, tombol sederhana, pamuter audio, lan pamuter video. Mungkin fitur sing paling apik kanggo kabeh yaiku sing terjangkau lan bisa disesuaikan. Aku designed the player on my son's site udakara 30 menit.

Aku ngrancang a pamuter kanggo Jones Soda sing ditampilake ing situs web taun kepungkur. Wingi, aku ngrancang pamuter tombol sing gampang kanggo Kalkulator Payraise udakara sepuluh menit.

Audio is a fantastic tool for websites. I don't believe it should be overused or automatically started (I hate being surprised by audio online!), but it can really add a lot to the website – providing personality just as a photo or video does. For an information or web tool, an audio clip can provide some authority to the site as well.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.