Nyetel Promosi ing Fire karo WildFire

Layar FB Grab

Pemasar seneng lan sengit marang undhang-undhang lan kontes. Nalika alat sing efektif kanggo nggawe kesadaran merek lan nggawe dhaptar prospek, alat kasebut mbebayani, mbutuhake wektu, lan nantang kanggo ngatur. Dadi kapan  Daniel Herndon saka Red Wall Live nggawe ide apik banget kanggo promosi sekolah bali kanggo klien kita Dr. Jeremy Ciano RevolusiEyes Aku seneng banget babagan ide kasebut, nanging prihatin babagan eksekusi kasebut.

Kontes iki gampang:

  1. Wong tuwa ngirim foto bocah-bocah nganggo kacamata lan kacamata kacaLayar FB Grab
  2. Banjur dheweke njaluk kanca lan kulawarga milih.
  3. Bocah sing paling akeh menang menang helikopter, tiket menyang game Ice lan numpak mesin zamboni, lan tur kebun binatang ing mburi pemandangan.

Tujuan ing kontes kasebut, ora gampang banget:

  1. Nglumpukake gambar sing bisa digunakake kanggo nambah kesadaran babagan praktik bocah
  2. Mbangun penggemar kanggo kaca facebook
  3. Ngumpulake alamat email

Pamrentahan kasebut medeni. Nanging iki minangka jaman internet lan iPhone, lan mesthi ana "Aplikasi" kanggo kasebut. Ing kasus iki aplikasi kasebut yaiku WiTu. Sing dakkarepake babagan nggunakake Wildfire:

  • Pancen gampang nggawe kampanye kasebut. (Gumantung saka pinten-pira wektu sing pengin sampeyan gunakake ing grafis sampeyan bisa kurang saka sak jam)
  • Kita duwe pilihan: Undhang-undhang undhang, kupon, foto lan kontes esai
  • Nyisipake kanthi gampang menyang kaca penggemar.
  • Facebook ora dibutuhake -Wildfire uga nawakake widget kanggo situs web lan microsite sing bisa uga dituju para kontestan.
  • Antarmuka panganggo sing gampang nggawe gampang ngundang kanca lan nggedhekake kontes kanthi virtuel.
  • Regane cukup. Gumantung saka dawa kampanye, lan jumlah kustomisasi sing sampeyan butuhake, anggaran administrasi sampeyan bakal dadi bagean saka biayane kanggo nglakokake program kaya iki. (Anggaran Dr. Ciano ngentekake udakara $ 200 kanggo program enem minggu iki)

Sing ora disenengi babagan Wildfire: (Ayo diadhepi, ora ana sing sampurna)

  • Mung siji pengajuan kanggo saben komputer - Aku ngerti sebabe, nanging iki ngalangi supaya ora mlebu wong nalika teka ing kantor Dr. Ciano. Nalika bisa menehi pangeling, ora kabeh wong sing mulih lan nuli nindakake.  (sawise aku nulis tulisan iki, kita nemokake cara kanggo nambah jumlah pangiriman, dadi siji sing ora disenengi)
  • Kita bisa nyekel email kanggo sapa wae sing ngirim, nanging ora kabeh sing milih. Mupangat nyata kampanye iki yaiku nggedhekake milis. Dadi, kita kepengin wong tuwa lan kabeh kanca lan anggota kulawarga. Kanggo ngrampungake, kita bakal pindhah menyang Formstack kanggo voting

Intine ... Aku seneng banget babagan Wildfire, lan bakal nyoba sawetara variasi kanggo klien ing wulan ngarep. Kalebu dhewe: Makeover Kertu Biz Apa sampeyan nggunakake Wildfire? Apa pengalaman sampeyan babagan produk kasebut?

Aja lali - ketik anak utawa putu kanggo menang a numpak helikopter, mesin zamboni lan liya-liyane!