Apricot Liar: Platform Keanggotaan sing Dibayar Kabeh

Manajemen Keanggotaan Aprikot Liar lan Platform E-niaga

Nalika organisasi ngupayakake mbesuk, siji kesempatan yaiku nggawe organisasi keanggotaan sing mbayar. Asosiasi, nirlaba, yayasan, klub, klompok olahraga, klompok pelatihan, lan kamar commerce kabeh mbutuhake platform kanggo ngatur digital, komunitas komunikasi, acara, lengganan, direktori, lan toko online.

Apricot liar wis suwe dadi pimpinan industri iki, kanthi platform sing ora bisa digunakake kanggo ngatur bisnis gaya anggota sing mbayar. Luwih saka 30,000 organisasi nggunakake Apricot Liar kanggo narik kawigaten, melu, lan njaga anggota.

Platform Keanggotaan Aprikot Liar

Fitur Platform Keanggotaan Aprikot Liar kalebu:

  • Aplikasi Keanggotaan - Piranti lunak manajemen keanggotaan Wild Apricot kanthi otomatis nindakake proses aplikasi kanggo mbantu anggota anyar sampeyan dadi kesan pertama. Cut dokumen sing rumit kanthi nggawe formulir ramah-seluler adhedhasar web supaya pelamar bisa nyedhiyani kabeh informasi sing dibutuhake lan mbayar kanthi kertu kredit kanthi online.
  • Pembaruan Keanggotaan - Kurangi tugas administratif kanthi menehi opsi layanan mandhiri kanggo anggota: bisa nganyari anggota maneh ing papan kasebut kanthi mlebu profile. Dheweke uga bisa nganyari informasi kontak kanthi aman, ndhaptar acara, lan mbayar iuran anggota ing komputer utawa saka piranti seluler.
  • Database Anggota - Sukarelawan lan anggota dewan bisa ngakses basis data sing padha kanthi online, lan pembaruan kanggo cathetan anggota sampeyan langsung kedadeyan, mula data sampeyan isih anyar. Sampeyan bisa ngimpor informasi anggota saka spreadsheet lan ngatur basis data sing cocog karo kabutuhan sampeyan.
  • Direktori Keanggotaan - Apa sampeyan nggawe direktori umum kanggo bisnis anggota, utawa nggawe direktori sing mung bisa dideleng anggota, sampeyan bisa ngontrol informasi sing ditampilake saben direktori. Lan manawa situs web sampeyan dibangun ing Apricot Liar utawa platform liyane, sampeyan bisa kanthi gampang masang direktori anggota sing ramah seluler ing situs web sampeyan.
  • Situs Web Keanggotaan - Sampeyan bisa nggawe situs web sing ramah seluler kanthi pembuat seret lan selehake Wild Apricot, utawa nambah fitur keanggotaan menyang situs web sampeyan kanthi masang formulir aplikasi anggota, direktori, lan dhaptar acara minangka widget. Mesthi wae, situs iki kalebu blog lan forum kanggo melu anggota sampeyan.
  • Kaca Mung Anggota - Sampeyan bisa nggawe keterlibatan anggota kanthi menehi akses menyang kaca web khusus anggota, kayata forum jaringan lan blog khusus. Sampeyan uga bisa ngatur level anggota utawa klompok sing pengin diakses saben kaca.
  • Manajemen Event - Registrasi acara online ora bakal repot saka acara sing lumaku. Ing sawetara menit, sampeyan bisa nggawe dhaptar acara kanthi rinci kanthi deskripsi lan gambar, uga formulir registrasi acara online. Acara sampeyan kanthi otomatis bakal didaftar ing tanggalan ing situs Wild Apricot utawa situs web sing ana, dadi ora prelu ngetik informasi maneh, lan anggota bisa ndeleng acara kasebut kanthi online saka piranti seluler utawa komputer.
  • Pembayaran sing Patut PCI - Piranti lunak pamroses pambayaran online Wild Apricot mbebayani yen ora nampa lan nglacak pembayaran lan ngatur keuangan organisasi sampeyan. Anggota lan panyengkuyung sampeyan bisa mbayar kanthi online saka komputer utawa piranti seluler kanggo biaya keanggotaan, biaya registrasi, lan sumbangan, utawa nyiyapake pembayaran sing bola-bali kanggo ngirit wektu lan repot. Sampeyan uga bisa nyiyapake macem-macem pajak penjualan utawa PPN kanthi mung sawetara klik, lan kanthi otomatis ngetrapake transaksi online kanthi kombinasi apa wae sing sampeyan pilih. Pembayaran Wild Apricot didhukung dening AffiniPay, panyedhiya solusi pembayaran kanthi pengalaman 15 taun.
  • invoicing - Sawise pembayaran online dikonfirmasi, cathetan pembayaran bakal digawe kanthi otomatis, lan invoice sing gegandhengan dianyari. Sampeyan uga bisa nyetel tindakan liya sing bakal dipicu, kalebu ngaktifake anggota utawa ngirim email sambutan, kuitansi registrasi acara, utawa konfirmasi sumbangan.
  • Pelaporan Keuangan - Kanthi laporan finansial Wild Apricot, sampeyan bisa entuk gambaran lengkap babagan finansial organisasi sampeyan tanpa mbutuhake puluhan spreadsheet. Sampeyan bisa ngrekam pembayaran kanthi awis lan mriksa ing Wild Apricot uga pembayaran online, dadi kabeh data pembayaran ana ing sak papan. Sampeyan uga bisa ngekspor data finansial menyang Excel utawa QuickBooks.
  • Sumbangan Online - Ganti situs web sampeyan dadi alat penggalangan dana sing kuat. Kanthi nggunakake piranti lunak pamroses pembayaran online kanthi gampang, sampeyan bisa nyiyapake kaca sumbangan ing situs web, dadi pengunjung situs bisa nyedhiyakake dhukungan finansial sing dibutuhake saka ngendi wae.
  • email Marketing - Mbangun email sing katon profesional saka templat sing ramah seluler lan kirim email kanthi winates. Nerbitake formulir pendaftaran buletin ing situs web sampeyan, utawa target email sampeyan kanthi nggawe dhaptar panampa adhedhasar kriteria apa wae, kayata status anggota utawa rawuh acara. Sampeyan bisa nglacak sepira efektife kampanye email kanthi statistik pangiriman, mbukak, lan tautan sing diklik kanggo saben pesen lan saben kontak.
  • Email Otomatis - Luangake wektu kurang kanthi manual ngirim email kanthi nyiyapake konfirmasi email lan pangeling otomatis kanggo anggota, acara, lan sumbangan. Sampeyan bisa mesthekake yen anggota isih entuk pengalaman sing dipersonalisasi kanthi ngatur pesen lan nggunakake makro email (padha karo kolom gabungan mail).
  • App Mobile Administrator - Ngatur invoice lan rekam pembayaran saka piranti seluler nganggo aplikasi seluler Wild Apicot gratis kanggo administrator. Kanggo acara, sampeyan bisa ngatur kontak lan registrant acara mriksa saka piranti seluler sampeyan.
  • Acara Mobile App - Mbantu anggota sampeyan saling nyambung utawa masarakat umum kanthi nggunakake macem-macem direktori anggota sing mesthi anyar.
  • Plugin WordPress lan Single Sign-On - Yen sampeyan mbukak situs WordPress, sampeyan uga bisa nggunakake Wild Apricot kanggo mlebu siji, masang widget, lan ngunci konten mung kanggo anggota.

Coba Apicot Liar Gratis 30 Dina

Pengungkapan: Aku afiliasi saka Apricot liar

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.