Maca Saiki Aku lan Review Wikinomics

WikinomicsWikinomics minangka buku sing dakwaca kanggo Indy Book Mashup (Book Club) ing Indianapolis. Aku sejatine mesthine kudu ngrampungake buku kasebut udakara sewulan kepungkur lan mesthine bisa diterusake Aborigin Digital.

Ana alesan kenapa suwe banget. Iki mung pendapat pribadi babagan buku iki, sawetara wong pancen ora setuju karo aku. Shel Israel (buku sapa Pacelathon Wuda mbantu ngeterake aku blog), Wikinomik sing disenengi! Aku ngira tenan seret terus.

Aku hormati banget kanggo Don Tapscott, dheweke minangka penulis sing mantep ing jagad bisnis lan teknologi. Nanging buku iki pancen angel dilewati lan ora ana gairah tumrap tahap evolusi kita minangka manungsa. Mungkin aku bakal entuk liwat, nanging jejaring sosial bisa nyambung lan ngganti jagad, ekonomi, demokrasi, bisnis, properti intelektual, lan komunikasi kaya sing wis dingerteni. Iku revolusi!

Sanajan diwaca kaya dokumen Asuransi, sampeyan bisa uga gumun yen dakkira minangka kesalahan ora kanggo tuku lan maca buku iki. Iki analisis lengkap babagan gerakan Wiki kanthi kasus panggunaan sing apik banget nyebar ing saindenging. Yen aku maca kabeh maneh, aku mung bakal maca Bab 8 babagan. Ing kene ana daging buku.

Bab 8 rinci babagan "Lantai Tanduran Global", menurutku iki nyimpulake strategi sing kudu ditindakake lan kudu ana bisnis ing menehi saran kanggo njupuk menyang pasar:

  1. Fokus karo driver nilai kritis
  2. Tambah nilai liwat orkestra
  3. Instalake proses desain iteratif kanthi cepet
  4. Gunakake arsitektur modular
  5. Gawe ekosistem transparan lan egaliter
  6. Nuduhake biaya lan risiko
  7. Tetep nonton sing apik ing mbesuk

The Starfish lan Spider
Aku ora nambahake buku Wikinomics menyang buku sandi dhaptar maca sing disaranake, akeh banget buku sing bisa nggawa poin penting. Saiki waca sabanjure, Starfish lan Spider: Kekuwatan kanggo Organisasi Tanpa Pimpinan.

Aku duwe sawetara review maneh:
Teori Cium PamitanKawicaksanan Babi Terbang

Aku meh rampung Kawicaksanan Babi Terbang. Iki minangka buku sing apik kanggo para pimpinan sing dipasang ing meja bengi utawa pojok meja. Jack Hayhow wis jelas nyathet apa sing padha karo pimpinan hebat, sing dikatutake karo crita warna-warni lan kutipan inspiratif.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.