Wikinomics: Kepiye Kolaborasi Massa Bakal Ngganti Bisnis

Sawise menehi kritik kasar babagan buku kasebut, dakkira luwih becik ngirim wawancara iki karo Don Tapscott, panganggit Wikinomics.

Sepisan maneh - aku seneng karo topik kasebut. Aku pancen seneng banget lan aku yakin kabeh sing diarani Don akurat. Aku mung bosen karo bukune.

Bisnis Don: Paradigma Anyar
Wikinomik: Pitulung kanggo nulis bab pungkasan.