Apa sing diarani Wiki? Video

wiki

Kerajinan Umum wis nggawe video liyane sing hebat, Wikis In Plain English. Aku kaget amarga ora ngerti Wikipedia ing bisnis. Wong isih nganggep Wikis minangka 'sesuatu sing ditindakake bocah-bocah' ing bisnis nalika bisa dadi teknologi sing apik kanggo didhukung.

Yen aku mikir pirang-pirang ewu email, rapat, lan telpon, aku entuk luwih saka setahun kanggo nerangake fitur lan cara kerjane, Wiki bakal dadi wangsulanku kanggo nyiyapake basis pengetahuan pusat kanggo layanan klien utawa situs dhukungan pelanggan. Tonton video kasebut lan pikirake babagan cara digunakake ing bisnis sampeyan:

Yen sampeyan pengin mriksa, video pungkasan sing dakkirim Kerajinan Umum ana RSS.

Tip topi kanggo Jeffro 2pt0 kanggo nemokake video kasebut lan busur kanggo nambah aku menyang Blogroll!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.