Google Analytics: Nelusuri Kaca Pihak katelu

Sampeyan bisa uga wis maca manawa aku tuku kaca ing YutaDollarWiki. Regane dhuwit kanggo nulungi lalu lintas menyang situs - dakkira minangka kesempatan gedhe kanggo akeh perusahaan nggawe investasi minimal kanthi mbayar maneh akeh. Matur suwun khusus kanggo John Chow kanggo nglakoake ide!

Aku tuku email Marketing, Blogging Perusahaan lan Web Analytics kaca lan pengin terus ngembangake konten kanggo dadi sumber lengkap babagan apa wae sing ana hubungane karo Pemasaran Email lan Blogging Perusahaan. Kanthi investasi satus dolar, pancen ora ana gayane yen Wiki tetep saya populer.

Pitakon nyata yaiku apa bakal katon minangka sumber sing bisa dipercaya utawa ora! Yen ora, wong ora bakal nggunakake - lan bakal ora duwe bathi investasi. Aku yakin senadyan regane judi - luwih-luwih yen aku bisa menang LCD sing dianakake John ing kontes kasebut!

Kanggo 'nonton investasi', aku pengin bisa nglacak pirang-pirang wong sing ngunjungi kaca wiki. Matur nuwun, wong-wong ing MillionDollarWiki ngidini wong masang kaca liyane ing kaca kanthi nggunakake bingkai. Sintaks Wiki kaya ing ngisor iki:


situs web = http: //www.yourwebsite.com/your.html
dhuwure = 100
width = 100
wates = 0
gulung = ora
> / websiteFrame>

Dadi, kanggo nglacak kaca cukup gampang. Aku nambahake kaca menyang situsku dhewe sing nduwe kode pelacakan Google Analytics ing kana. Aku ngrujuk kaca kasebut ing bingkai situs web lan nyetel dhuwur lan jembare dadi 1.


situs web = https: //martech.zone/mytrackingpage.html
dhuwure = 1
width = 1
wates = 0
gulung = ora
> / websiteFrame>

Saben wong ngunjungi kaca wiki, kaca kasebut bakal ditampilake ing Google Analytics. Kanggo mesthekake aku bisa nglacak kanthi mandiri, aku wis nambah parameter menyang kode Analytics kanggo nglacak kaca Wiki. Iki kode ing mytrackingpage.html:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.