Nggawe Keterlibatan karo Widget saka Widgetbox

widget

Widget diremehake aplikasi sing bisa nyebabake keterlibatan. Secara teknis, widget minangka aplikasi cilik utawa mikro sing bisa diinstal ing kaca web. Umume jam, timer countdown, lan informasi dinamis liyane ing kaca web iku sejatine widget. Ing situs iki, sampeyan bakal nemokake sawetara - postingan paling dhuwur, Twitter, podcast lan Facebook rekomendasi artikel.

Widget ngidini ngowahi informasi sing ora sopan menyang sesi interaktif, luwih bisa narik kawigatene pengunjung web. Contone, widget polling nggawe pengunjung menyang poling sing digawe ing situs web, widget Facebook bisa nyebabake kaca sosial merek. Widget uga mbantu nglumpukake laporan, kanggo nggawe keputusan adhedhasar analitik.

Alangan paling gedhe karo widget ing jaman kepungkur yaiku nggawe. WidgetBox nawakake widget siyap kanggo macem-macem tujuan. Nawakake luwih saka 46,000 widget, kanthi opsi sing bisa disesuaikan, sing bisa didownload langsung menyang kode kaca web. Iki uga ngidini pemasar nggawe widget khusus dhewe kanthi mung sawetara klik ing mouse, lan kanggo nyalin lan nempelake kode sing digawe otomatis menyang papan sing dibutuhake ing kode kaca web.

Untitled2

Watch ringkesan WidgetBox:

Widgetbox uga mbantu sampeyan nglacak sapa sing nggunakake widget lan ing endi. Amarga saben widget minangka kapsul layanan tartamtu, para pemasar bisa ngerteni layanan tartamtu sing narik kawigaten para pamirsa, demografi permintaan, lan analitik penting liyane.

One comment

  1. 1

    Iki apik banget! Matur nuwun kanthi sanget kanggo alat sing apik iki!

    Nduwe widget menyang kaca media sosial, miturut aku,
    penting banget kanggo bisnis. Ora padha duwe widget kanggo
    kabeh lan liya-liyane: kakehan prekara sing ala. Nanging
    yen digunakake kanthi bener, lan moderat, widget bisa dadi pemasaran sing ora migunani
    alat Nopo nopo Amarga ngidini pangguna online gampang ngakses FB sampeyan,
    Myspace, Twitter, Flicker, Youtube, lsp.
    Widgetbox kayane gampang nambah piranti liyane
    uga widget kanggo jajak pendapat, formulir, slideshow, lsp. Sejatine teka
    nganti gampang banget pangguna kanggo sesambungan karo merek sampeyan.

    Nanging ora mung amarga sampeyan nggawe gampang nganggo widget
    sampeyan bakal sukses. Sampeyan kudu nggawe manawa konten uga apik. Aku ngerti Nasional
    Posisi nindakake kanthi apik. Dheweke wis fokus ing ngubungake konten sing berkualitas
    kanthi gampang dienggo nalika. Aku yakin manawa ngetrapake widget ing alat kasebut
    kothak uga!

    Dadi kita kabeh kudu!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.