Legalitas Widget, Dhukungan lan Pajeg Penjualan

widgetPitakon sing penasaran kanggo kabeh pembangun widget lan perusahaan sing wis ngeculake widget:

  1. Apa tanggung jawab yen nyedhiyakake widget kanggo aplikasi sampeyan? Apa mesin widget kasebut tanggung jawab? Apa widget kasebut tanggung jawab? Kalorone?
  2. Apa sampeyan ndhukung widget kaya bagean saka aplikasi sampeyan? Utawa dheweke 'digunakake kanthi resiko dhewe?'
  3. Yen sampeyan lagi SaaS perusahaan sing ora ana piranti lunak sing didownload utawa diinstal, kepiye sampeyan ngatur pajak penjualan ing Widget? Apa widget, intine, minangka piranti lunak sing lagi disebarake? Apa ramuan pajak kasebut?

Aku takon amarga disaranake manawa dokumentasi, media, utawa piranti lunak sing disebarake bisa uga duwe pengaruh marang tanggung jawab, dhukungan, lan pajak perusahaan. Apa ana solusi utawa klausa sing ora kalebu item kaya widget?

Iki penting banget amarga aplikasi Internet dadi luwih kuat. Pangerten babagan Apollo yaiku bisa uga digunakake minangka aplikasi ing njaba browser, nanging nggunakake teknologi browser. Apa implikasi saka iku?

Mangga maju menyang ahli industri sing bisa. Matur nuwun!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Doug,

    Sampeyan menehi pitakon sing bener.

    Widget minangka tambahan merek perusahaan ing sanjabane perusahaan lan minangka 'duta besar' kanggo perusahaan ing kaca web lan desktop.
    Kaya ngono, penting kanggo ngerti implikasi nggunakake widget minangka alat merek lan pemasaran.

    Aku yakin widget duwe tanggung jawab sing padha kanggo perusahaan kaya feed RSS. Antarmuka pangguna sing digunakake kanggo nampilake konten ora pati penting tinimbang konten asli. Dadi, priksa manawa konten sampeyan cocog.
    Widget desktop utamane kudu ditrapake kanthi ati-ati amarga luwih kuat lan entuk akses menyang komputer pangguna kanthi langsung. Dadi, priksa minangka piranti lunak sing sampeyan sebar.

    Ing MuseStorm, kita kerja keras kanggo QA widget lan nganggep kaya piranti lunak perusahaan liyane. Muga-muga vendor widget liyane nindakake perkara sing padha.

  3. 3

    Matur suwun wangsulan pribadi, Ori!

    Balesan sampeyan kayane ndhukung manawa ana loro konten kasebut lan piranti lunak dadi aku mikir kita kudu pendekatan karo cara iki. Apa sampeyan ngerti manawa klien mbayar pajeg dodolan kanggo widget sing disebarake - sanajan bisa diunduh kanthi gratis?

    Thanks!
    Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.