Rencana, Nuduhake, Kolaborasi lan Sebarake Karya Kreatif

review kreatif

Kita wis nulis babagan Digital Asset Management mbiyen. Widen, perusahaan Manajemen Aset Digital, saiki wis kerja sama ConceptShare. Pasangan saka platform kasebut ngidini sampeyan ngrancang, nuduhake, kolaborasi, lan nyebarake karya kreatif sampeyan. Iki minangka pasangan sing apik… ngaktifake proses alur kerja babagan aset digital - utamane bandwidth gedhe, distribusi file video gedhe.

ConceptShare punika Manajemen Operasi Kreatif (COM) platform sing ngidini tim layanan pemasaran lan kreatif bisa rute, mriksa, kolaborasi lan nyetujoni karya kreatif; gambar, dokumen, kaca web, aset audio, aset interaktif lan aset video. Widen wis nggabungake Media Collective karo ConceptShare kanggo nawakake alat sing kuat iki kanggo kabeh pelanggan Widen.

concepthare nggedhekake integrasi

Widen / ConceptShare Alur kerja Integrasi

  1. Pangguna akeh upload aset ing situs DAM
  2. Pangguna milih ngirim aset menyang ruang kerjane ing ConceptShare saka kaca Detail Aset. Kemampuan ngirim aset menyang ConceptShare diidini dening Role.
  3. Administrator mlebu ing ConceptShare lan miwiti kajian kreatif babagan aset (kalebu rute, komentar, markup, persetujuan lan jejak audit). Pangguna kanthi hak istimewa administrasi ConceptShare tartamtu bisa ngatur paninjau (yaiku, ngajak individu menehi komentar lan menehi markup aset ing ruang kerja.
  4. Aset diowahi ing sanjabane ConceptShare miturut komentar lan markup sing digawe sajrone proses peninjauan kreatif
  5. Aset sing diowahi diunggah maneh menyang ConceptShare. Administrator menehi tandha aset disetujoni or rampung
  6. Aset sing disetujoni dikirim maneh menyang situs DAM pangguna

Jadwal utawa nonton a demonstrasi Widen dina iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.