WHYAnalytics: Sapa sing Kunjungi Situs Sampeyan?

kenapa analytics wektu nyata

khas Analytics nyedhiyakake akeh pemahaman babagan "pinten", "kapan" lan "ing endi" pengunjung teka lan lunga ing situs sampeyan, nanging ora akeh informasi kenapa sejatine ana. Ngerti sapa sing bakal teka bisa nyebabake strategi konten sing luwih apik supaya sampeyan bisa ngerteni emosi pengunjung lan luwih ngerti tujuwane.

VisualDNA wis diluncurake WHYanalytic, anyar (gratis) Analytics alat sing profil pengunjung situs. Iki menehi penerbit lan pamilik situs web tampilan wektu nyata babagan lalu lintas situs adhedhasar karakteristik emosional pengunjung - nuduhake sebabe dheweke ngunjungi, nalika lagi ngunjungi.

Carane? WHYanalytic langsung cocog karo lalu lintas situs karo basis data global VisualDNA luwih saka 160 yuta pangguna sing menehi profil supaya rinci sapa sing ngunjungi situs kasebut nalika semana lan apa sing motivasi ditindakake (data luwih saka 120 karakteristik emosi sing beda).

ngopo_smaller_news_realtime

WHYanalytic entuk manfaat kanggo penerbit lan pengiklan?

  • Bisa nuduhake pengiklan babagan cara nggayuh pamirsa penerbit adhedhasar sipat emosional
  • Goleki visual babagan owah-owahan kepribadian pamirsa sajrone dina / wulan / taun
  • Dheweke bisa ngatur konten / artikel warta lan olahpesen kanggo pengunjung adhedhasar kapribadian, minat lan kabutuhan
  • Nggoleki pengunjung sing regane anyar sing regane luwih akeh / luwih apik merek lan pengiklan

Sederhana digunakake lan bebas digunakake, WHYanalytic minangka alat anyar saka VisualDNA sing nyedhiyakake wawasan sing luwih jero babagan WHO sing ngunjungi situs web sampeyan: ngluwihi web standar Analytics lan demografi tradisional. Temokake lan bandhingake karakteristik kepribadian wong sejatine sing ana ing lalu lintas sampeyan kanggo ngerti Napa bisa uga dikunjungi. Yen Google Analytics nyritakake babagan ngendi, kapan lan kapan lalu lintas web, WHYanalytic ngandhani sapa lan kenapa.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.