Napa Strategi Jaringan Sampeyan Gagal Sampeyan

jaringanMinggu iki aku melu Produsen Teknologi, acara jaringan regional sing hebat sing nggabungake pamicara gedhe banjur jaringan aktif karo profesional teknologi ing wilayah kasebut. Pembicara minggu iki yaiku Tony Scelzo, pendiri Tukang udan - organisasi induk kanggo Techmaker.

Tony lan aku melu semangat kanggo jaringan - offline lan mine online. Dheweke wis bisa nggawe jaringan luar biasa saka luwih saka 1,700 anggota ing wilayah kasebut lan saiki wis berkembang sacara nasional. Aku rumangsa nggawe jaringan luar biasa online ... nanging terus sinau babagan jaringan saka Tony.

Salah sawijining kunci presentasi Tony yaiku 80% klien anyar sampeyan ora bakal teka saka jaringan langsung sampeyan. Akeh banget wong sing gabung karo jaringan lan melu konferensi utawa acara sing kepengin budhal kanthi tumpukan kertu prospek. Kasunyatane yaiku jejaring mbutuhake luwih saka siji strategi - Tony wis dadi papat:

Sekawan Strategi Jaringan

  • Rantai Panganan - apa sampeyan gegandhengan karo profesional liyane sing nyedhiyakake khalayak sing padha? Kanggo kita agensi, Profesional IT, pengacara, akuntan, investor, lan liya-liyane ana ing rantai panganan. Aku kudu terus jaringan karo wong-wong kasebut supaya bisa ngubungi klien menyang organisasi kita.
  • Acara - apa sampeyan ngerti kedadeyan sing kedadeyan internal kanggo organisasi sing nyebabake kekosongan sing bisa diisi produk utawa layanan sampeyan? Kanggo agensi, acara karo telung klien utama wis dadi Chief Marketing Officer utawa VP Marketing sing anyar. Kita kudu ngerti kapan pemasaran bisa ngganti tangan karo perusahaan supaya kita bisa ngrewangi kepemimpinan anyar.
  • Influencer / Pembuat keputusan - sapa sing dadi pengaruhe? Kadhangkala pemilik bisnis nanging asring uga ana wong sing kerja ing departemen sing pengaruhe gedhe ing tuku eksternal perusahaan utawa nyewa. Kanggo kita, iki bisa uga pangembang, insinyur penjualan utawa uga CEO. Penting, yen kita jaringan karo wong-wong kasebut supaya bisa mlebu internal kanthi anget.
  • Nikmat - meh kabeh perusahaan duwe ceruk sing apik banget. Kita minangka teknologi lan Piranti Lunak minangka organisasi Layanan lan perusahaan sing nandur modhal. Amarga agensi kita duwe pengalaman SaaS sing akeh, mula kita ngerti basa lan pakaryan internal perusahaan-perusahaan kasebut - dadi kemampuan kanggo nglakokake strategi ora suwe amarga sinau model bisnis utawa proses internal organisasi kasebut. Kita mung tekan lemah.

Ana telung tumindak sing bisa dijaluk ing jaringan - pitepangan, rujukan lan rekomendasi. Gumantung saka hubungan sampeyan karo kontak utama, aja ragu-ragu njaluk jinis sing bener… kanthi rekomendasi mung saka sambungan sing kuat.

Nalika mikir babagan jaringan online lan target target sing pengin dituju, apa sampeyan njupuk konektor sekunder kasebut? Sampeyan kudu!

2 Komentar

  1. 1

    Pos sing apik, Doug. Jaringan pasuryan minangka ilmu lan seni. Sampeyan ringkesan papat sumber bisnis Tony 'Scelzo ngelingake yen aku mesthi kudu digoleki:

    -Profesional liyane sing nelpon klien potensial sing padha karo aku
    -Kajadian sing nyebabake klien mbutuhake layananku
    -Manungsa sing njupuk keputusan kanggo nglampahi dhuwit kanggo layananku, bebarengan karo pengaruh industri - Iki angel banget; dheweke asring beda banget sing nganggo "basa" sing beda banget tinimbang pangguna pungkasan saka layananku.
    -Jinis tartamtu perusahaan lan wong sing entuk manfaat paling saka layanan.

    Iki jelas, nanging ora gampang. Nanging nglamar ilmu sains pasuryan kanthi tujuan sing penting iki kunci kanggo luwih akeh bisnis.

    Jeffrey Gitomer ujar: kabeh perkara padha, wong tuku saka wong sing disenengi. Kabeh perkara ora padha, masarakat isih tuku saka wong sing disenengi. Teknologi pemasaran, otomatisasi plus jaringan (interaksi manungsa) padha sukses.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.