Napa Bisnis Sampeyan Kudu Nggawe Video ing Pemasaran

Napa Gunakake Pemasaran Video?

Kita wis ngrampungake upaya video ing kene ing Martech lan pancen apik… melu luwih jero ing Youtube lan media sosial kanthi Klip Pemasaran 1 nganti 2 menit.

Sayange, isih akeh mitos ing kana sing ana gandhengane karo biaya lan gaweyan sing dibutuhake kanggo ngasilake video sampeyan dhewe kanggo upaya pemasaran. Paling apik, sampeyan ora kudu ngrampungake kabeh tantangan teknologi - ana pilihan sing apik hosting video sampeyan saiki kasedhiya.

Video ora digunakake kanthi akeh, dadi investasi sing sampurna kanggo perusahaan sampeyan amarga pesaing sampeyan ora nggunakake, nanging nyopir statistik keterlibatan lan konversi sing apik tenan. Pamirsa video seluler terus saya gedhe amarga layar lan bandwidth sing apik ngidini bisa dideleng kanthi pirang-pirang jam. Video malah a strategi sing apik nalika ngirim email… Sing ora ndhukung video nanging bisa ngeterake klik-tayang liyane.

Video minangka salah sawijining cara sing paling efektif kanggo pesen sadurunge pamirsa. Ing infographic iki, delengen kenapa video bisa digunakake, lan kepiye entuk manfaat paling apik ing pemasaran sampeyan.

Infographic iki nerangake kenapa sampeyan strategi pemasaran kudu nggunakake video, kanggo nggawe ide, proses nggawe video, cara nyebarke, apa sing paling apik, lan sawetara tips tambahan.

video-marketing-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.