Napa Sampeyan Aja Nuli Tuku Situs Web Anyar maneh

Napa Sampeyan Ora Bakal Tuku Situs Web Anyar

Iki bakal rame. Ora seminggu aku ora duwe perusahaan sing takon sepira regane kanggo situs anyar. Pitakon kasebut ngunggahake gendera abang sing ora apik sing biasane ateges mbuwang-mbuwang wektu kanggo ngoyak dadi klien. Ngopo Amarga padha ndeleng situs web minangka proyek statis sing duwe wiwitan lan titik pungkasan. Ora… media sing kudu dioptimalake lan diowahi kanthi terus.

Prospek Sampeyan Luwih Saka Situs Web Sampeyan

Ayo diwiwiti karo kenapa sampeyan duwe situs web kanggo didhisiki. Situs web minangka bagean kritis saka ngarsane digital sakabèhé reputasi sampeyan wis dibangun lan sampeyan bisa menehi informasi sing dibutuhake banget kanggo calon klien. Kanggo bisnis apa wae, digital sing ana dudu mung situs web… kalebu:

  • Situs Direktori - apa katon ing situs sing nggoleki produk utawa layanane wong-wong? Bisa uga Angi, Yelp, utawa direktori kualitas liyane.
  • Rating lan Situs Review - Bebarengan karo direktori, apa ditampilake ing situs review lan ngatur reputasi kasebut kanthi apik? Apa dheweke njaluk review, nanggapi, lan mbenerake ulasan sing ora apik?
  • YouTube - Apa dheweke duwe video ing YouTube sing ditarget menyang pasar lan industri? YouTube minangka mesin telusuran nomer loro lan video minangka media kritis.
  • Situs Influencer - Apa ana situs lan kepribadian sing duwe pengaruh sing duwe akeh pandhuan saka pamirsa bareng? Apa sampeyan ngupayakake ngakoni situs kasebut?
  • Mesin Panelusur - Para pembeli aktif golek informasi kanthi online kanggo mbantu proses nggawe keputusan. Apa sampeyan saiki lagi nggoleki? Apa sampeyan duwe perpustakaan isi sing terus-terusan dianyari?
  • Media sosial - Para pembeli nonton organisasi online sing nyedhiyakake regane lan responsif marang para pelanggan. Apa sampeyan kanthi aktif ngrewangi wong ing saluran sosial lan klompok online?
  • email Marketing - Apa sampeyan ngembangake lelungan, buletin informasi, lan media komunikasi njaba liyane sing bakal mbiyantu para pembeli supaya bisa lelungan?
  • Advertising - mangertos ing pundi lan pinten upaya lan anggaran ingkang kedah dipuntindakaken supados pikantuk prospek anyar ing saindenging internet aja nganti diabaikan.

Koordinasi kehadiran digital sampeyan ing saben media lan saluran minangka kabutuhan mutlak saiki lan luwih saka mung bangunan situs web anyar.

Situs Web Sampeyan Aja Dadi Done

Situs web sampeyan ora tau rampung. Ngopo Amarga industri sing sampeyan makarya terus ganti. Nduwe situs web kaya nduwe kapal sing sampeyan navigasi ing perairan mbukak. Sampeyan kudu terus-terusan nyetel kahanan - kalebu pesaing, pembeli, algoritma mesin telusuran, teknologi berkembang, utawa uga produk lan layanan anyar sampeyan. Sampeyan kudu terus nyetel pandhu arah supaya bisa narik kawigaten, menehi informasi, lan ngonversi pengunjung.

Perlu analogi liyane? Kaya takon karo wong liya, “Pira regane supaya sehat?”Sehat kudu mangan sehat, olahraga, lan momentum bangunan kanthi suwe. Kadhangkala ana kemunduran amarga ciloko. Kadhangkala ana penyakit. Nanging supaya sehat ora duwe titik pungkasan, mbutuhake pangopènan lan penyesuaian terus-terusan nalika saya tuwa.

Ana sawetara pangowahan sing kudu terus diukur, dianalisis, lan dioptimalake ing situs web sampeyan:

  • Analisis kompetitif - penyesuaian lan optimalisasi kanggo mbedakake saka kompetisi. Nalika ngasilake tawaran, nuduhake pangenalan, lan nyetel produk lan penawaran layanan, dadi sampeyan.
  • Optimization konversi - Apa tren sampeyan nglumpukake pitunjuk utawa pelanggan nambah utawa nyuda? Kepiye carane nggawe sampeyan luwih gampang? Apa sampeyan ngobrol? Klik kanggo Telpon? Formulir sing gampang digunakake?
  • Berkembang Teknologi - minangka teknologi anyar sing dikarepake, apa sampeyan ngetrapake? Pengunjung situs web dina iki duwe pangarepan sing beda banget, pengin dadi swadaya. Salah sijine conto sing apik yaiku gawe jadwal janjian.
  • Kemajuan Desain - bandwidth, piranti, ukuran layar… teknologi terus maju lan ngrancang pengalaman panganggo sing bisa ngatasi perubahan kasebut mbutuhake pangowahan terus-terusan.
  • Search Engine Optimization - direktori, situs informasi, publikasi, situs warta, lan pesaing sampeyan kabeh nyoba ngalahake sampeyan ing mesin telusuran amarga pangguna duwe niat paling tuku. Ngawasi rangking tembung kunci lan ngoptimalake konten sampeyan penting banget kanggo njaga ndhuwur media kritis iki.

Apa wae agensi pemasaran utawa profesional sing sampeyan nyewa kudu ngerti banget babagan industri, kompetisi, diferensiasi, produk lan layanan, merek, lan strategi komunikasi. Dheweke ora mung kudu moyoki desain banjur menehi rega implementasi desain kasebut. Yen mung kabeh sing ditindakake, sampeyan kudu golek mitra pemasaran anyar sing bisa digunakake.

Investasi ing Proses Pemasaran Digital, Ora Proyek

Situs web sampeyan minangka kombinasi teknologi, desain, migrasi, integrasi, lan - mesthine - konten sampeyan. Dina sampeyan situs anyar urip ora dadi titik akhir proyek pemasaran digital sampeyan, kanthi nyata Dina 1 kanggo nggawe kehadiran pemasaran digital sing luwih apik. Sampeyan kudu kerja bareng karo mitra sing ngewangi sampeyan ngenali rencana penyebaran sakabèhé, prioritas saben tahap, lan mbantu ngleksanakake.

Apa kampanye pariwara, ngembangake strategi video, nggawe peta babagan lelungan pelanggan, utawa ngrancang kaca landas ... sampeyan kudu investasi ing mitra sing ngerti kepiye kabeh bisa digunakake. Rekomendasi sampeyan yaiku kanggo mbuwang anggaran situs web sampeyan, nanging, nemtokake investasi sing pengin digawe saben wulan kanggo terus nglakokake strategi pemasaran digital.

Ya, bangunan a situs anyar bisa dadi bagean saka strategi sakabèhé, nanging minangka proses pangapikan terus-terusan… dudu proyek sing kudu dirampungake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.