Napa Sampeyan Ora Mung Bisa Nyalin Amazon.com

amazon

Tim Tuitive isih nyoba mapan sawise taun iki South By South West Interactive (SXSWi) konferensi ing wulan Maret. Kita kabeh seneng banget lan sinau akeh babagan komunitas interaktif lan apa sing bakal mbesuk. Ana akeh sesi sing menarik saka panel karo tim Gmail menyang

Masak Nerds, sing akeh wis online munggah. Aku pengin nuduhake salah sawijining favoritku karo sampeyan.

Ngungkap Harta Desain saka Amazon dening Jared Spool

Jared Spool minangka pimpinan ing jagad Pengalaman Panganggo, khusus ing ruang riset kuantitatif. Dheweke wis kerja bareng Amazon.com suwene wis pirang-pirang taun, nganalisa pola lalu lintas lan nyoba nambah pengalaman pangguna para pembeli Amazon. Omongane duwe rong perkara utama.

  1. Dheweke nuduhake samubarang sing apik sing ditindakake Amazon karo fitur-fitur anyar lan terus-terusan ngetrapake perubahan cilik kanggo nambah pengalaman pangguna.
  2. Dheweke uga ngrembug manawa sampeyan ora bisa nindakake perkara sing padha karo Amazon lan ngarep-arep bakal sukses.

Napa kita kabeh ora bisa nyalin Amazon? Ing tembung "lalu lintas".

Amazon duwe 71,431,000 pengunjung wiwit Desember 2008. Dheweke wis ngladeni 76,000,000 pelanggan wiwit diluncurake. Ana 24 pesenan sing diselehake saben detik. Apa situs web sampeyan duwe nomer lalu lintas?

Mine uga.

Conto paling apik sing digunakake Jared yaiku ulasan sing digawe pengguna. Umume wong nganggep ulasan iku ngewangi banget nalika tuku online, lan ulasan pangguna ing Amazon dianggep apik. Dadi, kenapa sampeyan ora bisa nambah review pangguna ing situs sampeyan? Jared nyebutake riset sing nuduhake duwe kurang saka 20 ulasan babagan produk, sing ora nulungi wong bisa mutusake apa produk sing dikarepake. Ing sawetara kasus, nyatane nyuda pemahaman positif barang kasebut.

Dheweke terus nuduhake manawa udakara 1 saka 1,300 pembeli sing sejatine nulis review. Pikirake babagan pira ulasan online sing wis ditulis tinimbang sing wis diwaca. Dadi kanggo entuk 20 tinjauan kasebut kanggo mbantu adol barang, sampeyan kudu 1.3 Yuta wong tuku barang. Wadhuh

Aku ngajak sampeyan nonton Presentasi Jared (deleng ngisor). Dheweke pinter banget lan gampang dirungokake.

Aku uga ngajak sampeyan priksa manawa sampeyan bakal terus nambah produk online kanthi cara sing paling migunani kanggo situs tartamtu. Saben situs beda, duwe pangguna sing beda-beda lan pangguna uga beda kebutuhan. Ora ana fitur peluru sulap kanggo sukses online. Siji-sijine cara kanggo njamin sukses yaiku ngrungokake pangguna, lan terus nambah alat sing dibutuhake kanggo ngrampungake tugas.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.