Infografis PemasaranPelatihan Penjualan lan Pemasaran

Napa Pemasaran Video Nggawe Penjualan

Aku yakin bakal ana dina manawa situs web rata-rata bakal nggabungake video kanthi tliti ing saben kaca lan meh kabeh postingan sing diterbitake. Biaya ngrekam, nerbitake lan nyebarke konten video wis mudhun banget, saengga meh entuk bisnis. Mangkene, sampeyan isih pengin ngesanake pengunjung lan ngindhari audio, campuran, rekaman utawa produksi.

Video duwe kemampuan dadi alat sing kuat kanggo target penjualan B2B amarga kemampuane kanggo mulang, nggawe kapercayan lan kapercayan marang tim, produk lan layanan sampeyan. Wiwit nggawe roadmap kanggo video bisa nambah penghasilan penjualan sampeyan.

MultiVisionDigital minangka Layanan Pemasaran Video Online ing New York City & New Jersey lan nyedhiyakake sawetara statistik utama babagan pengaruh video ing strategi pemasaran B2B sampeyan.

ngopo-video-drive-sales

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

salah Komentar

  1. Hi Douglas. Infographic apik! Salah sawijining perusahaan sing nindakake kampanye video B2B sing apik yaiku Cisco. Dheweke nerbitake macem-macem konten, kalebu Q&As, demo produk lan presentasi sing nindakake tugas sing apik kanggo narik kawigaten lan ngajari pamirsa ing macem-macem masalah.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web