Tanpa Lacak Telpon, Atribusi Kampanye Sampeyan Tansaya Ora Akurat

kok nelusuri nelpon

Kita duwe klien perusahaan sing duwe sawetara departemen ing marketing… hubungan umum, media tradisional, optimisasi mesin telusuran, pemasaran seluler, pangembangan konten lan liya-liyane. Sajrone taun kepungkur, kita ngerti manawa lalu lintas lan konversi kanggo SEO lan konten wis tikel kaping loro amarga Analytics Integrasi kanthi bener ing saindenging situs.

Nanging ana masalah gedhe. Departemen pemasaran nggunakake nomer telpon sing padha ing kabeh kampanye tanpa preduli media. Asilé yaiku sapa wae sing nelpon perusahaan kasebut diarani standar menyang media tradisional. Sanajan ora ana sangsi manawa media tradisional nyengkuyung telpon, klien bakal ngira-ngira pengaruhe lan nyepelekake pengaruh sing dialami media digital amarga ora duwe nelusuri telpon.

Apa Lacak Telpon?

Umume bisnis ukuran menengah nganti gedhe duwe sistem telpon sing ngidini sawetara telpon bisa ditrapake kanthi internal menyang perusahaan. Platform saiki wis kasedhiya ing ngendi sampeyan bisa nglacak sumber kampanye kanthi akurat kanthi ngganti nomer telpon kanggo saben kampanye. Siji surat langsung bisa uga duwe nomer telpon, situs web nomer telpon liyane, iklan televisi lan nomer telpon liyane.

Layanan kasedhiya sing ngidini perusahaan nambah nomer telpon khusus kanggo kampanye lan nggunakke kanggo nglacak telpon kanthi akurat. Platform kasebut wis berkembang lan bisa menehi akurasi luwih akeh - kanthi ngganti nomer telpon ing situs kanthi dinamis adhedhasar sumber rujukan supaya sampeyan bisa nglacak kampanye telusuran, sosial, email lan liyane kanthi akurat. Layanan kasebut diarani nelusuri telpon (liyane: panjelasan video babagan nelusuri telpon).

Napa Nggunakake Lacak Telpon?

kanthi luwih saka 2 milyar smartphone dienggo ing saindenging jagad, lelungan pelanggan dadi saya rumit, amarga wong liya pindhah ing antarane seluler, desktop, klik lan telpon. Teknologi terus nggabungake web karo seluler. Akeh piranti kanthi otomatis ngenali nomer telpon ing aplikasi lan browser lan cukup klik kanggo nelpon. Sampeyan uga bisa hyperlink nomer telpon ing konteks situs kasebut. iPhone wis ngluncurake fungsi sing ngluwihi smartphone menyang desktop kanthi lancar supaya sampeyan bisa nggunakake komputer kanggo nelpon.

The saluran telpon mlebu tuwuh kanthi cepet, nanging para pemasar ora duwe gambaran sing jelas kampanye sing nduwe pengaruh paling dhuwur. Ora duwe data kanggo nyambung macem-macem interaksi online lan offline, kayata telpon, bisa nyebabake jutaan perusahaan entuk kesempatan sing ora kejawab. Infographic iki saka Saman nyedhiyakake latar mburi kenapa para pemasar kudu mikir babagan data pemasaran ing babagan kaloro panggilan LAN klik.

An ebook sing diiringi menehi saran sing bisa ditindakake babagan cara para pemasar bisa nambah intelijen telpon ing toolkit, ngoptimalake panggilan kaya klik kanggo ndorong luwih akeh kualitas.

nelusuri-infographic

Ing seluler sing ora ana ing jagad, Invoca nyedhiyakake intelijen telpon menyang cloud marketing kanggo mbantu para pemasar nduwe panggilan mlebu lan dadi sales. Platform Invoca ngirim intelijen telpon mlebu sing dibutuhake kanggo para pemasar supaya bisa ngrebut lan ngoptimalake keterlibatan lan penjualan pelanggan ngluwihi klik. Saka atribusi nganti tujuan, para pemasar entuk pangerten lengkap babagan lelungan pelanggan ing titik digital, seluler lan offline supaya bisa ngoptimalake belanja pemasaran, nggawe panggilan mlebu kualitas lan ngirim pengalaman pelanggan sing luwih apik.

2 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas,

    Artikel sing apik! Aku setuju banget karo sampeyan manawa pelacakan telpon duwe pengaruh gedhe lan mbantu bisnis ngevaluasi saben efektifitas kampanye pemasaran kanthi wektu nyata lan nggawe keputusan lan panyesuaian sing cepet lan cukup kanggo nggedhekake ROI.

    Matur nuwun kanggo artikel sing apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.