Napa Fitur Panelusuran lan Penemuan Twitter BUKAN Ganti Game

telusuran twitter

Twitter wis announced seperangkat fitur anyar sing nambah fitur telusuran lan panemuan. Sampeyan saiki bisa nggoleki lan ditampilake Tweet, artikel, akun, gambar lan video sing gegandhengan. Iki minangka pangowahan:

  • Koreksi ejaan: Yen sampeyan salah nulis istilah, Twitter kanthi otomatis bakal nuduhake asil kanggo pitakon sing dituju.
  • Saran sing gegandhengan: Yen sampeyan nggoleki topik sing digunakake wong pirang-pirang istilah, Twitter bakal menehi saran sing relevan kanggo istilah sing padha.
  • Asile nganggo jeneng asli lan jeneng panganggo: Yen sampeyan nggoleki jeneng kaya 'Jeremy Lin,' sampeyan bakal bisa ndeleng asil sing nyebut jeneng asli wong kasebut lan jeneng pangguna akun Twitter.
  • Asil saka wong sing sampeyan tindakake: Saliyane ndeleng Tweet 'Kabeh' utawa 'Ndhuwur' kanggo telusuran, saiki uga bisa ndeleng Tweet babagan topik tartamtu saka mung wong sing sampeyan tindakake.

Nalika nggegirisi upaya rekayasa, aku ora ngerteni fitur Telusuran & Discovery sing anyar Twitter minangka game changer amarga rong sebab:

1. Pembaruan Twitter kanthi Kacepetan sing Ndhuwur

Saben dina, ana 1 yuta akun Twitter anyar sing digawe lan 175 yuta Tweet dikirim! Aliran informasi terus-terusan iki apik banget, nanging ora cocog kanggo nggoleki lan nemokake. Aku mung ora melu tweet kanggo topik tartamtu; Nanging, aku nggoleki wong sing menarik kanggo ngetutake.

2. Twitter Digest Outside Twitter.com 

Apa sing nggawe Twitter sukses tenan ing taun-taun awal, yaiku informasi kasebut bisa digawe, dicerna, lan dituduhake beda-beda saka Twitter.com. Suite API sing kuat iki mbantu nyengkuyung taneman. Kayane eksekutif Twitter nyoba nggawa bali menyang Twitter.com, masarakat seneng nggunakake lan ndeleng tweet ing platform pihak katelu liyane. Amarga iku, fitur Panelusuran & Penemuan Twitter ora bakal katon dening pangguna abot.

Siji peringatan, insinyur ing Twitter sing dadi pimpinan, Pankaj Gupta bakat banget; dheweke nolak tawaran saka Google lan Facebook supaya bisa kerja ing Twitter. Dheweke mesthi cukup trampil mbuktekake yen aku salah.

Apa sampeyan mikir Apa fitur-fitur anyar iki bakal dadi game changer kanggo twitter? Ninggalake pikirane lan komentar sampeyan ing ngisor iki.