Napa Industri Film Gagal

Depositphotos 38080275 s

Aku lan anak-anakku lunga lan ndeleng Raja Kong wingi. Efek khusus lan grafis sing digawe komputer pancen apik banget. Aku tes nyata film (gumantung karo efek khusus) yaiku apa sampeyan empati karo karakter sing digawe komputer. Kong pancen duwe watak dhewe-dhewe. Aku mikir pungkasane minangka hokey cilik lan ora cocog karo rasa sedhih lan intensitas denyut jantung ing versi pungkasan ... nanging perjalanan isih apik.

Aku njupuk 2 kanca bocah lan uga 3+ jam kanggo biaya sing cukup. Ndhuwur nganti bioskop 20 menit sadurunge film diwiwiti, anak-anakku wiwit nggrundel amarga telat lan kursi sing bakal ditemokake. Aku guyon maneh yen luwih dhisik kudu melu "Turn-disponsori-paling apik- film idiot-ponsel-telpon-idiot sampeyan ", pratinjau X-Men 45, minuman ringan lan nacho (kanthi keju sing bakal digawe liwat Armageddon) komersial, lan 14 pratinjau film liyane sing lagi didandani.

Kedadeyan sabanjure nggawe anak-anakku mikir yen aku nabi. Dudu X-Men 45, X-Men 3. Poseidon, nggawe ulang petualangan Poseidon sing elek banget, Wakil Miami, lan saiki… rampokan bank (kanthi corak) film karo Denzel Washington.

ora sapa apa ora ana sebab kenapa Industri Film ngisep? Apa dheweke pancen kepengin weruh? Tenanan Nalika arep ndeleng King Kong 3 (yen sampeyan nglumpati Mighty Joe Young), aku ndeleng pratinjau Miami Wakil (sans Don), Poseidon 3 (yen sampeyan ngetung versi TV sawetara minggu kepungkur), X-Men 3, lan film rampokan bank ????

Masalah karo Industri Film yaiku saiki dadi 'industri' resmi. Iki minangka industri kanthi klompok kucing lemu sing lungguh ing sacedhake meja, yen entuk dhuwit nganti pirang-pirang yuta dolar lan sing wedi bisa menehi taruhan apa wae, nanging menang sing nyata.

Dheweke ujar manawa sing ora sinau sejarah mesthi bakal mbaleni maneh. Aku wiwit mikir ora ana wong ing Amerika sing sinau sejarah maneh. Negara iki dibangun kanthi iman lan risiko. Temokake aku perusahaan sing wis sukses, lan jamin dheweke duwe crita apik babagan sejatine inci saka pemusnahan lengkap.

Industri Film kudu 'mbagi portofolio' yen pengin digawe. Mesthi… golek dhuwit sing gampang karo Shrek 5, Rocky 10, lsp. Nanging, wiwiti luwih akeh 'start-up'. Garwane sahabatku nggawe film ing taun 2004, diarani Wong Kroso Nyeri sing nampa Bravo! penghargaan ing Festival Film Toronto… sampeyan bakal ngira yen wong-wong padha golek lawang kanggo nggawa talenta!

Ora…. Aku kira kita butuh Miami Wakil lan Poseidon.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.