Napa industri film gagal, terusan

Last Desember, Aku nulis entri kenapa industri film gagal. Mbok aku kudune nulis kenapa gagal 'kita'. Ironis, iki minangka terusan kanggo entri kasebut. Bengi iki, aku lan bocah-bocah banjur padha weruh Pirates of the Caribbean, Dodo Wong Mati. Dheweke mesthine mung ngarani, Pirates of Caribbean, Ayo Susu Akeh Film sing bisa kita lakoni.

Efek ing film kasebut luar biasa lan film kasebut nyenengake. Nanging, tanpa ngrusak kanggo kabeh wong, pungkasane isih ditinggalake saben lawang mbukak kanggo film sabanjure. Cekakipun, aku nonton film 160 menit tanpa pungkasan. Ora ana pungkasane! Ora siji !!! Aku malah entuk kredit kanggo nonton adegan cilik sing lucu ing pungkasan lan ora kecewa. (Secara teknis, sing nggawe bagean liya saka plot ora ana).

Nuwun sewu, Disney! Sampeyan nyebul. Aku bakal ngenteni Pirates Part III ing video. Sampeyan pancen kudu isin dhewe.

Apa hubungane karo marketing? Paralelane padha karo pacelathon sing rekanku, Pat Coyle, miwiti ing blog babagan pariwara, pemasaran, lan budaya. Pat negesake, "kita bisa nggunakake crita kasebut kanggo ngandhani wong-wong sing pengin dirungokake, lan entuk dhuwit kanthi ijol-ijolan kanggo ngrampungake sawetara wektu. Iki dudu bisnis sing dakkarepake. ”

Film minangka istiméwa kanggo aturan iki ... kita saestu mbayar pangerten sauntara kuwi. Nanging, tembung pangujan minangka referensi kesimpulan utawa pungkasan. Bayangake yen sampeyan ora bisa ngrasakake kepenak sauntara. Yen ngono, tujuane yaiku ngapusi konsumen lan entuk dhuwit kanthi tenanan. Sing nggawe saya ora semangat babagan film iki. Tujuane film kasebut ora mung kanggo golek dhuwit luwih akeh tinimbang nggawe film, nanging tujuane yaiku supaya aku ora kepenak mula aku nggunakake luwih akeh dhuwit ing sabanjuré film uga!

Biyen bioskop padha emberass nalika nulis terusan utawa nggawe maneh. Saiki kabeh kalebu bisnis nggawe film. Kita wis ora fokus ing 'seni' lan bakal dilelehake kanthi nggabungake infomersial lan film. Paling ora, informasi umum duwe jaminan dhuwit bali. Kasep banget kanggo dhuwit sing dakgawe kanggo film iki.

Arrrrrrrr!

One comment

  1. 1

    Apa sampeyan ngerti kepiye Hollywood nemtokake Film Seni?

    Yen ora entuk dhuwit, iku Film Art.

    Akeh.

    Ngandika, aku kudu ngakoni manawa, nalika bojoku lan aku duwe kesempatan kanggo nonton film bareng, kita pancen ndeleng Pirates. Lan thourougly sante.

    Kanggo kula, Pirates minangka film sing nyenengake. Ora bakal ngaku luwih akeh. Lan minangka film kaya ngono, aku nganggep sarwa hebat.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.