Napa Ora Ana debat Intensif?

Ana bocah anyar ing blok komentar ing bisnis, Debat sing kuat. Premis layanan kasebut luar biasa - nyedhiyakake repositori pusat kanggo nglacak komentar pengunjung, ngembangake komentar ing njaba blog sampeyan, lan menehi antarmuka sing sugih banget kanggo nampilake komentar.

debat kuat

Ana kesalahan sing ana ing layanan kasebut, dadi ora bisa digunakake… komentar dimuat liwat JavaScript, sing ora bisa dideleng mesin telusuran. Yen sampeyan duwe postingan blog sing apik kanthi akeh lalu lintas sing bakal diganti saben sawetara menit, crawler saka Google lan senengane ora bakal bisa ngerteni siji wae. Komentar, utawa 'konten sing digawe pangguna' penting banget kanggo blog sampeyan kaya kiriman sampeyan!

Ora penting banget nanging isih bermasalah yaiku janji saka Intense Debate yen sampeyan bisa ngekspor komentar yen sampeyan mutusake ora bakal ninggalake layanan kasebut. Yaiku pil sing angel ditelan ... luwih-luwih yen dheweke mung ninggali layanan lan nutup situs kasebut.

Apa aku bakal nggunakake debat sing kuat? Mungkin… yen padha nilar cara JavaScript kanggo nampilake komentar, lan malih, ganti layanan dadi pendekatan 'bareng' ing komentar sing diwenehake dening blogku, nanging uga dikirim menyang layanane. Sing bakal nyedhiyakake paling apik kaloro jagad ... kabeh kaluwihan saka aplikasi kasebut saliyane entuk bathi saka konten sing digawe pangguna ing situsku.

2 Komentar

  1. 1

    Iki minangka titik sing apik banget lan aku gumun ora diwiwiti sadurunge. Nanging, aku isih mikir manawa layanan kasebut duweni potensi gedhe. Saiki dheweke wis ngupayakake nggawe layanan kaya iki, sing kudu ditindakake yaiku ngeculake API dhasar lan wong kaya sampeyan, lan aku mung bakal nyoba nggawe plug-in WordPress sing nggabungake komentar menyang saben postingan tanpa javascript.

    Iki minangka konsep sing menarik… ngeterake komentar blog menyang layanan liyane. Sampeyan bisa uga bakal ngatasi masalah spam. Aku kepengin ngerti apa maneh sing bisa "outsource" ing blog sampeyan (lan ing sisih liyane, apa jinis layanan blog anyar sing bisa diwenehake).

    Riwayat lalu lintas Alexa nuduhake lunjakan utama. Bakal narik kawigaten manawa layanan bisa tuwuh lan nangani permintaan sing saya gedhe. Kaya dene pirang-pirang layanan jinis widget blog, yen cepet banget lan ora bisa ngatasi beban, mula kabeh blog bisa mbukak alon-alon lan pangguna bisa mbukak kapal.

  2. 2

    Hai Douglas. Matur nuwun kanggo ngirim babagan IntenseDebate. Aku pengin ngatasi sawetara masalah sampeyan. IntenseDebate nawakake eksportir kanggo WordPress sing menehi komentar langsung bali menyang sistem komentar proprietari WordPress.

    Babagan komentar sing digawe ing IntenseDebate langsung menyang komentar WordPress sampeyan minangka cadangan, komentar indeksasi, lan API (saben komentar Nuh ing ndhuwur), sawetara fitur gedhe bakal diwiwiti! Aku durung bisa ngeculake kacang umum (sanajan kira-kira aku ngerti), nanging mung ngomong kabeh dhaptar panjaluk sampeyan bakal ditutupi karo akeh fitur apik tenan liyane.

    Kita nggoleki panguji beta kanggo plugin WordPress versi 2.0 sing bakal teka. Yen sampeyan kepengin ngerteni luwih akeh babagan fitur apik tenan sing kalebu ing iki lan entuk dhaptar beta, kirim email ing support@int licensedebate.com. Aku seneng nggawe sampeyan nggunakake IntenseDebate.

    Kind regards,
    Michael

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.