Napa Ora Ana debat Intensif?

Ana bocah anyar ing blok komentar ing bisnis, Debat sing kuat. Premis layanan kasebut luar biasa - nyedhiyakake repositori pusat kanggo nglacak komentar pengunjung, ngembangake komentar ing njaba blog sampeyan, lan nyedhiyakake antarmuka sing sugih banget kanggo nampilake komentar.

debat kuat

Ana kesalahan sing ana ing layanan kasebut, dadi ora bisa digunakake… komentar dimuat liwat JavaScript, sing ora bisa dideleng Mesin Telusuran. Yen sampeyan duwe postingan blog sing apik kanthi akeh lalu lintas sing bakal diganti saben sawetara menit, crawler saka Google lan senengane ora bakal bisa ngerteni siji wae. Komentar, utawa 'konten sing digawe pangguna' penting banget kanggo blog sampeyan kaya kiriman sampeyan!

Ora penting banget nanging isih masalah yaiku janji saka Intense Debate yen sampeyan bisa ngekspor komentar yen sampeyan mutusake metu saka layanan kasebut. Yaiku pil sing angel ditelan ... luwih-luwih yen dheweke mung ninggali layanan lan nutup situs kasebut.

Apa aku bakal nggunakake debat sing kuat? Mbok menawi ... yen padha nilar cara JavaScript kanggo nampilake komentar, lan ngganti layanan dadi pendekatan 'bareng' ing komentar kasebut diwenehake dening blogku, nanging uga dikirim menyang layanane. Sing bakal nyedhiyakake paling apik kaloro jagad ... kabeh kaluwihan saka aplikasi kasebut saliyane entuk bathi saka konten sing digawe pangguna ing situsku.

2 Komentar

  1. 1

    Iki minangka titik sing apik banget lan aku kaget ora ditangani awal. Nanging, aku isih mikir yen layanan kasebut nduweni potensi gedhe. Saiki yen dheweke wis nindakake kerja keras kanggo nggawe layanan kaya iki, kabeh sing kudu ditindakake yaiku ngeculake API dhasar lan wong-wong kaya sampeyan lan aku mung bakal berjuang kanggo nggawe plug-in WordPress sing nggabungake komentar menyang saben kiriman tanpa javascript.

    Iki minangka konsep sing menarik… outsourcing komentar blog sampeyan menyang layanan liyane. Mungkin bakal mbantu masalah spam. Ndadekake aku kepengin weruh apa maneh sing bisa dadi "outsource" ing blog sampeyan (lan ing sisih liya, apa jenis layanan blog anyar sing bisa diwenehake).

    Riwayat lalu lintas Alexa nuduhake sawetara lonjakan utama. Bakal menarik kanggo ndeleng manawa layanan kasebut bisa tuwuh lan ngatasi permintaan sing saya tambah. Kaya ing pirang-pirang layanan jinis widget blog, yen tuwuh kanthi cepet lan ora bisa nangani beban, mula kabeh blog bakal mbukak alon lan pangguna bisa mlumpat.

  2. 2

    Hi Douglas. Matur nuwun kanggo ngirim babagan IntenseDebate. Aku pengin ngatasi sawetara masalah sampeyan. IntenseDebate nawakake eksportir kanggo WordPress sing menehi komentar langsung bali menyang sistem komentar eksklusif WordPress.

    Babagan nempatake komentar sing digawe ing IntenseDebate langsung menyang komentar WordPress sampeyan minangka serep, ngindeks komentar, lan API kita (saben komentar Nuh ing ndhuwur), kita entuk sawetara fitur gedhe sing bakal teka kanthi cepet! Aku durung bisa nyebarake kacang buncis kanthi umum (sanajan aku mung nindakake), nanging ayo ngomong yen kabeh dhaptar pesenan sampeyan bakal ditutupi karo akeh fitur liyane sing apik tenan.

    Kita nggoleki penguji beta kanggo plugin WordPress sing bakal teka versi 2.0. Yen sampeyan kepengin ngerteni luwih akeh babagan fitur apik tenan sing kalebu ing iki lan entuk dhaptar beta, kirim email menyang aku. support@intensedebate.com. Aku seneng yen sampeyan nggunakake IntenseDebate.

    Kind regards,
    Michael

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.