Napa Ora Ana debat Intensif?

There's a new kid on the block on the comments side of the business, Debat sing kuat. The premise of the service is outstanding – provide a central repository to track your visitors' comments, expand the commentary beyond your blog, and provide a very rich interface to display the comments.

debat kuat

There is a single flaw with the service, though, that makes it unusable… the comments are loaded via JavaScript, something that the Search Engines will not see. If you have a fantastic blog post with tons of traffic that changes every few minutes, the crawlers from Google and the likes won't notice a single change. Comments, or ‘user-generated content' are as important to your blog as your posts!

Not as important but still problematic is the promise from Intense Debate that you can export your comments if you decide to ever leave the service. That's a tough pill to swallow… especially if they simply abandon their service and shut down the site.

Would I ever utilize Intense Debate? Perhaps… if they abandoned the JavaScript method of displaying the comments and, instead, changed their service to ‘shared' approach where the comments are served by my blog BUT are also posted to their service. That would provide the best of both worlds… all the advantages of their application in addition to benefiting from the user-generated content of my site.

2 Komentar

  1. 1

    Iki minangka titik sing apik banget lan aku gumun ora diwiwiti sadurunge. Nanging, aku isih mikir manawa layanan kasebut duweni potensi gedhe. Saiki dheweke wis ngupayakake nggawe layanan kaya iki, sing kudu ditindakake yaiku ngeculake API dhasar lan wong kaya sampeyan, lan aku mung bakal nyoba nggawe plug-in WordPress sing nggabungake komentar menyang saben postingan tanpa javascript.

    Iki minangka konsep sing menarik… ngeterake komentar blog menyang layanan liyane. Sampeyan bisa uga bakal ngatasi masalah spam. Aku kepengin ngerti apa maneh sing bisa "outsource" ing blog sampeyan (lan ing sisih liyane, apa jinis layanan blog anyar sing bisa diwenehake).

    Riwayat lalu lintas Alexa nuduhake lunjakan utama. Bakal narik kawigaten manawa layanan bisa tuwuh lan nangani permintaan sing saya gedhe. Kaya dene pirang-pirang layanan jinis widget blog, yen cepet banget lan ora bisa ngatasi beban, mula kabeh blog bisa mbukak alon-alon lan pangguna bisa mbukak kapal.

  2. 2

    Hai Douglas. Matur nuwun kanggo ngirim babagan IntenseDebate. Aku pengin ngatasi sawetara masalah sampeyan. IntenseDebate nawakake eksportir kanggo WordPress sing menehi komentar langsung bali menyang sistem komentar proprietari WordPress.

    Babagan komentar sing digawe ing IntenseDebate langsung menyang komentar WordPress sampeyan minangka cadangan, komentar indeksasi, lan API (saben komentar Nuh ing ndhuwur), sawetara fitur gedhe bakal diwiwiti! Aku durung bisa ngeculake kacang umum (sanajan kira-kira aku ngerti), nanging mung ngomong kabeh dhaptar panjaluk sampeyan bakal ditutupi karo akeh fitur apik tenan liyane.

    Kita nggoleki panguji beta kanggo plugin WordPress versi 2.0 sing bakal teka. Yen sampeyan kepengin ngerteni luwih akeh babagan fitur apik tenan sing kalebu ing iki lan entuk dhaptar beta, kirim email ing support@intensedebate.com. Aku seneng nggawe sampeyan nggunakake IntenseDebate.

    Kind regards,
    Michael

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.