Napa Aplikasi Ponsel Beda

aplikasi seluler marketing

Ana sawijining wektu aku naysayer babagan aplikasi seluler. Aku ngira manawa kita kudu ngenteni nganti HTML5 lan browser seluler wis ana ing kene lan aplikasi kasebut bakal ngilangi cara piranti lunak desktop. Nanging dheweke durung.

Kita dhewe aplikasi mobile dirancang dening ahli pengalaman pangguna ing Postano wis babar pisan ngrusak tampilan lawasku. Mangkene statistik seluler liwat Webtrends.

Statistik Aplikasi Pemasaran

Siji ndeleng statistik aplikasi lan kudu uga ngganti pikiran sampeyan. Nalika mung duwe 272 pangguna wiwit diluncurake, kita duwe luwih saka 15.3k tampilan layar - yaiku 14.1 tampilan layar saben sesi! Lan saben sesi kasebut rata-rata meh 6 menit! Nalika konten dadi raja, ora mung konten sing narik kawigaten. Aplikasi kasebut dirancang kanthi apik - saka integrasi kategori nganti podcast integral lan video kanthi tutul driji.

Sampeyan bisa ndeleng ing pungkasan buntut saka statistik sing mentas diaktifake. Mesthi ngasilake luwih akeh sesi kanggo pangguna. Kita uga isih ngupayakake ningkatake konten luwih lanjut. Kita kudu menehi sawetara tombol play ing video (kode wis rampung, ora ditrapake) lan menehi sponsor marang sebutan para sponsor.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.