Napa Pemasar mbutuhake CMS ing Toolkit ing Taun iki

sistem manajemen konten cms

Akeh pemasar ing saindenging negara sing nganggep entheng entuk manfaat sing sejatine a Sistem Pemasaran Konten (CMS) bisa nyedhiyani. Platform sing apik iki nyedhiyakake akeh regane sing durung ditemokake sadurunge ngidini mung nggawe, nyebar lan ngawasi konten ing bisnis.

Apa sing diarani CMS?

A sistem manajemen konten (CMS) minangka platform piranti lunak sing ndhukung nggawe lan modifikasi konten digital. Sistem manajemen konten ndhukung pamisahan konten lan presentasi. Fitur beda-beda nanging umume kalebu penerbitan adhedhasar web, kolaborasi, manajemen format, editing sejarah lan kontrol versi, indeksasi, telusuran, lan pengambilan. Wikipedia

Ing 2016 kita Laporan Teknologi Pemasaran kita nemokake manawa 83% bisnis saiki nggunakake CMS, dadi piranti lunak pemasaran sing paling umum digunakake. Nanging, akeh pemasar sing ora entuk nilai nyata platform kasebut sing bisa ditawakake kanggo strategi pemasaran lan ROI sing luwih akeh.

Penelitian uga nerangake manawa luwih saka setengah pemasar nyoba nggunakake teknologi pemasaran kanthi manteb tinimbang investasi awal (53%). Kanthi CMS khusus, ana luwih akeh platform tinimbang sing sejatine para pemasar, mula penting banget kanggo alat kasebut digunakake kanggo ndhukung kreativitas lan ngajak para pemasar mikir ing njaba kothak.

Integrasi Salib-Saluran

CMS kudu ngaktifake para pemasar kanggo nyedhiyakake konten sing dipersonalisasi sing narik kawigaten para pamirsa lan calon pelanggan, uga nanggepi kekarepan lan kabutuhane para pangguna. Amarga konsumen saiki wis sesambungan karo merek ing macem-macem piranti ing macem-macem wektu, integrasi lintas piranti lan saluran iku dhasar nanging bisa uga angel. Laporan 2016 kita nemokake yen wis rampung setengah saka pemasar (51%) kangelan bereaksi ing saluran utawa piranti anyar, negesake manawa ora gampang nggabungake menyang strategi CMS.

Kanggo nggayuh lelungan pelanggan sing lancar sing ngidini merek ngirim apa wae sing dikarepake pelanggan, kapan wae dikarepake, para pemasar kudu prioritasake strategi multi-piranti. Iki mbutuhake tingkat pangerten sing luwih apik, tegese para pemasar kudu miwiti ngasah lan ngetrapake katrampilan sing dibutuhake supaya bisa ngeksploitasi alat iki kanthi alesan sing bener. Iki bakal ngidini merek ngerti pentinge CMS ing strategi lan target pendukung.

Nglamar Logika menyang CMS

Yen situs web merek ora nyedhiyakake pengalaman integral sing mulus lan integral sing alami integral, kesempatan kasebut bakal ditrapake kanggo pelanggan supaya katon ing panggon liya yen ora puas karo layanan kasebut. Riset dening Verint lan IDC nemokake manawa jaman digital wis nggawe merek luwih angel nyekel konsumen amarga inovasi teknologi nggawe luwih akeh pilihan lan kesempatan kanggo konsumen.

Kanggo mesthekake lelungan pelanggan sing mulus, integral CMS supaya bisa mlaku kanthi lancar nalika digunakake bebarengan karo platform liyane, kayata sistem Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM). Pelanggan kudu dadi pusat keputusan marketing apa wae lan iki ora beda nalika mikir babagan strategi CMS. Piranti kudu digabungake ing organisasi supaya bisa melu karo pelanggan kanthi real-time, ngowahi pengunjung dadi pelanggan sing bali lan ngidini tim pemasaran bisa nambah lan nganalisis sipat pelanggan. Wawasan lan keahlian iki bisa digunakake ing bisnis, nggawe tim pemasaran minangka pusat pengetahuan sing penting ing kabeh perusahaan.

Pelanggan ing Pusat

Sampeyan bisa ngirim konten sing dirancang khusus lan cocog yen bisa dadi pelanggan ing tengah strategi CMS. Kanthi nggawe pelanggan dadi prioritas utama, para pemasar kudu ngerti persis apa jinis konten sing digoleki. Tingkat personalisasi iki bisa ditindakake kanthi gampang liwat analisis utawa integrasi ing produk. Iki bakal ngrampungake wawasan ing bisnis, saéngga beda tim lan divisi kanggo nggawe konten sing paling relevan karo para pelanggan lan pihak sing duwe kepentingan.

Kanthi nggunakake pendekatan iki kanthi strategi CMS, bakal ngidini umure umure dawa, kanthi nemtokake apa sing dikarepake kanggo mbesuk, uga saiki. Konten sing dipersonalisasi iki banjur bisa dituduhake ing kabeh bisnis lan eksternal menyang prospek lan pelanggan, ing sawetara platform teknologi. Iki bakal ngidini bisnis nggunakake kabeh saluran sing wis diinvestasikan nalika komunikasi karo pangguna ing kabeh tahap proses nggawe keputusan.

­­­­­­­­­­­Saiki luwih penting tinimbang sadurunge manawa para pemasar nggawe manawa reaksi terus kanggo pangowahan ing industri digital. Dheweke uga kudu duwe pangerten lengkap nalika nggunakake alat lan platform saiki lan anyar. Prilaku pelanggan mesthi ana ing kahanan pangowahan sing tetep lan nggunakake alat kasebut, para pemasar bisa tetep rong langkah luwih maju.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.