Napa ana Resesi?

Sawetara wong percaya salah manajemen perusahaan, keserakahan, ekonomi global, perang, terorisme lan / utawa tanggung jawab pemerintah kabeh nyebabake resesi global sing kita alami. Mungkin. Aku yakin kabeh iki bisa dadi gejala… utawa uga antrian sing ora kejawab dening sawetara pikiran bisnis paling gedhe ing donya.

Aku ngira resesi minangka klimaks saka pangowahan sing ditindakake kanthi teknologi lan perkembangan teknologi sing cepet. Papat derajat taun terlalu alon, proyek manufaktur otomatis, lan aksesibilitas informasi nyebabake salah sawijining gangguan global paling gedhe ing kekayaan lan kewirausahaan sing durung nate dideleng ing jagad iki.

Apa tegese kabeh pangarep-arep bakal ilang? Ora! Nanging tegese bagean jagad iki ganti dadi gir liyane - akeh wong sing ditinggalake. Sing dadi pemimpin ora mesthi wong sing sugih utawa sing duwe ilmu ... yaiku wirausaha, adaptor, pamikir, lan pangembang ide.

Iki sejarah sing dibaleni maneh, nanging kanthi skala eksponensial sing durung nate dingerteni. Nyumerepi kenceng, reaksi cepet, nindakake luwih akeh… Iki bakal dadi perjalanan sing angel.

4 Komentar

  1. 1

    Sejarah wis bola-bali sadurunge, kaping pirang-pirang, lan bakal terus bola-bali. Iku siklus alam. 2 langkah maju, siji langkah mundur. Boom, dhadha, boom, dhadha, boom, dhadha. Lan mini-siklus ing siklus luwih gedhe.

    Kita mung miwiti saiki iki, lan gedhe, mundur. Langkah-langkah sing bakal teka bakal menarik, yen wis ditindakake.

  2. 2

    Resesi minangka akibat saka panik ing pasar finansial sing mudhun menyang kita liyane. Resesi biyen diarani panik, bali ing abad kaping 19. Iku ora klebu nalar, kaya "exuberance ora klebu nalar" misuwur saka gelembung teknologi taun 1990-an.

    Inovasi teknologi sing eksponensial ora dadi sababe, nanging bisa uga dadi obat kanggo resesi iki.

  3. 4

    Posting menarik Douglas, Aku game nyalahke wis teka ing mburi karo liwat saka baton pemerintah, saiki kita éling kita kudu njupuk tindakan. Salah sawijining sektor paling gedhe sing bakal diganti bakal dadi saklar kanggo nyambung menyang, tinimbang nguwuh, pelanggan sampeyan. Iklan paling lara saka kabeh media sosial anyar; lan durung ana sing ngerti apa sing kudu ditindakake. Bumpy ride tenan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.