Napa ana Resesi?

Sawetara wong percaya salah manajemen perusahaan, keserakahan, ekonomi global, perang, terorisme lan / utawa tanggung jawab pemerintah kabeh nyebabake resesi global sing dialami. Mungkin. Aku yakin kabeh iki bisa dadi gejala… utawa uga antrian sing ora kejawab dening sawetara pikiran bisnis paling gedhe ing saindenging jagad.

Aku ngira resesi minangka klimaks saka pangowahan sing ditindakake kanthi teknologi lan perkembangan teknologi sing cepet. Papat derajat taun terlalu alon, proyek manufaktur otomatis, lan aksesibilitas informasi nyebabake salah sawijining gangguan global paling gedhe ing kekayaan lan kewirausahaan sing durung nate dideleng ing jagad iki.

Apa tegese kabeh pangarep-arep bakal ilang? Ora! Nanging tegese bagean jagad iki ganti dadi gir liyane - akeh wong sing ditinggalake. Sing dadi pemimpin ora mesthi wong sing sugih utawa sing duwe ilmu ... yaiku wirausaha, adaptor, pamikir, lan pangembang ide.

Iki sejarah sing dibaleni maneh, nanging ing skala eksponensial sing durung nate dingerteni. Nyumerepi kenceng, reaksi cepet, nindakake luwih akeh… Iki bakal dadi perjalanan sing angel.

4 Komentar

  1. 1

    Sejarah wis mbaleni sadurunge, kaping pirang-pirang, lan bakal terus dilakoni bola-bali. Iku siklus alami. 2 langkah maju, mundur selangkah. Boom, bust, boom, bust, boom, bust. Lan siklus mini ing siklus sing luwih gedhe.

    Kita mung wiwit saiki, lan gedhe, mundur. Langkah-langkah sing bakal teka bakal narik kawigaten, yen wis ditindakake.

  2. 2

    Resesi kasebut minangka asil panik ing pasar finansial sing mudhun nganti tekan sapanunggalane. Resesi biyen diarani panik, wiwit abad kaping 19. Ora rasional, kaya "kegirangan irasional" sing misuwur ing gelembung teknologi taun 1990an.

    Kacepetan inovasi teknologi sing eksponensial dudu sababe, nanging bisa uga dadi tamba kanggo resesi iki.

  3. 4

    Kasedhiya Douglas, aku mikir manawa game sing disalahake bakal pungkasan nalika batune pamrentah, saiki kita ngerti kudu tumindak. Salah sawijining sektor paling gedhe sing bakal ganti yaiku ngalih ing sambungan, tinimbang mbengok, pelanggan. Pariwara paling nyengsarakke saka kabeh media sosial anyar; lan durung ana sing ngerti apa sing kudu ditindakake. Mlumpat tenan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.