Napa Kacepetan Kaca Kritik? Cara Nguji lan Ngapikake Sampeyan

Napa Kacepetan Kaca Kritik?

Umume situs ilang udakara setengah saka pengunjung amarga kacepetan kaca sing alon. Nyatane, rata-rata kaca web desktop tingkat bouncing yaiku 42%, rata-rata tingkat bouncing kaca web seluler 58%, lan rata-rata tingkat bouncing kaca landing post-click kisaran 60 nganti 90%. Nomer ora sithik wae, utamane ngelingi panggunaan seluler terus saya gedhe lan saben dina saya angel kanggo narik kawigatene konsumen.

Miturut Google, rata-rata wektu mbukak kaca kanggo kaca dhasar ndhuwurisih a lesu 12.8 detik. Iki kalebu papan sing akses internet seluler umum lan kacepetan 4G minangka sing paling dhuwur ing saindenging jagad. 

Kacepetan kaca rata-rata kasebut dawa banget, ngelingi 53% pangguna ora nate kaca sawise 3 detik - lan mula saya parah:

Kacepetan Kaca lan Tarif Bouncing

Apa kacepetan muatan kaca sing apik? Cepet-cepet

Untunge, ana solusine. Sadurunge ngrampungake, ayo nemokake luwih lengkap babagan pentinge kacepetan kaca.

Napa Masalah Kacepetan Kaca

eMarketer nuduhake yen ing taun 2019 belanja iklan digital global bakal ngluwihi $ 316 Milyar lan mung bakal nambah kanggo mbesuk:

Pengeluaran Iklan Digital wiwit 2017 nganti 2022

Cetha, merek mbuwang iklan kanthi gedhe lan ngarep-arep entuk paling bathi. Nanging, nalika wong ngeklik iklan - lan kaca landing post-click gagal mbukak kanthi cepet - bisa uga klik maneh sajrone sawetara detik, lan akibate, anggaran pengiklan dadi boros.

Implikasi biaya kacepetan kaca gedhe banget lan sampeyan kudu nggawe kacepetan kaca kanthi prioritas kanthi maju. Mangkene sawetara metrik lan poin sing kudu dipikirake nalika ngevaluasi kampanye pariwara digital sampeyan dhewe:

Skor Kualitas

Ora mung kaca alon sing ngemot pangguna, nanging uga nyebabake Skor Kualitas nandhang sangsara. Wiwit Skor Kualitas gegandhengan langsung karo sampeyan pangkat iklan, lan pungkasane apa sing bisa dibayar kanggo saben klik, kaca sing mbukak alon kanthi alami nyuda skor.

Tarif Konversi

Yen luwih sithik wong sing ngenteni ngenteni supaya kaca sampeyan mbukak, luwih sithik wong sing duwe kesempatan ngonversi. Dheweke ninggalake kaca sampeyan sadurunge ndeleng tawaran, mupangat, ajakan-ajeg, lsp.

Contone, ing ritel, malah a tundha sak detik ing wektu mbukak seluler bisa nyebabake tingkat konversi nganti 20%.

Pengalaman Mobile

Setengah taun 2016, panggunaan web seluler ngliwati lalu lintas desktop kanthi volume:

Bagan Deleng Desktop Surpass Seluler

Kanthi konsumen mbuwang luwih akeh wektu ing seluler, pemasar lan pengiklan (lan isih) dipeksa adaptasi. Salah sawijining cara kanggo ngirim kampanye sing dioptimalake kanggo seluler yaiku nggawe kaca sing mbukak kanthi cepet.

Sing nggawa solusi kacepetan kaca # 1 sing ngatasi masalah kasebut.

Kaca Landing AMP Ngundhakake Kecepatan Kaca

AMP, ing kerangka sumber terbuka ngenalake ing 2016, nyedhiyakake cara kanggo para pengiklan nggawe kaca web seluler sing cepet lan cepet sing prioritasake pengalaman pangguna ing ndhuwur kabeh perkara. 

Kaca AMP apik banget kanggo para pengiklan amarga ngirim wektu mbukak kanthi cepet, nalika isih ndhukung sawetara gaya lan merek sing bisa disesuaikan. Dheweke ngidini rendering kaca landas klik-klik luwih cepet, amarga matesi HTML / CSS lan JavaScript. Kajaba iku, beda karo kaca seluler tradisional, kaca AMP otomatis dicache dening Google AMP Cache kanggo wektu mbukak luwih cepet ing telusuran Google.

Minangka pimpinan optimisasi klik-klik, Instapage nawakake kemampuan kanggo nggawe kaca landas klik-klik nggunakake framework AMP:

Kaca Ponsel sing Dipercepat (AMP)

Kanthi Instalasi pembangun AMP, pemasar lan pengiklan bisa:

  • Gawe landing landing post-click AMP langsung saka platform Instapage, tanpa pangembang
  • Validasi, tes A / B, lan nerbitake kaca AMP menyang WordPress utawa domain khusus
  • Kirimake pengalaman seluler sing luwih apik, tambah Skor Kualitas, lan konversi luwih akeh

Validasi Kaca Ponsel sing Dipercepat AMP

Validasi Kaca Ponsel sing Dipercepat (AMP)

Perusahaan alat bantu dengar revolusioner Eargo wis nemokake asil sing luar biasa wiwit ngetrapake AMP menyang pengalaman klik-klik:

Kaca Landing AMP kanthi Instapage

Kaca Landing AMP kanthi Instapage

Saliyane nggawe kaca AMP kanthi Instapage, ana sawetara cara liyane kanggo nambah kacepetan kaca. Ing ngisor iki ana telu kanggo miwiti.

3 Cara liya kanggo Ngapikake Kacepetan Kaca

1. Alat kacepetan kaca pengaruh

Page Speed ​​Insights yaiku tes kacepetan Google sing ngetung kaca sampeyan saka 0 nganti 100 poin:

wawasan kaca

Skor adhedhasar rong paramèter:

  1. Wektu mbukak luwih saka ndhuwur (total wektu kanggo kaca nampilake konten ing ndhuwur lipatan sawise pangguna njaluk kaca anyar)
  2. Wektu mbukak kaca lengkap (wektu mbutuhake browser kanggo nggawe kaca sawise pangguna njaluk)

Yen luwih dhuwur skor sampeyan, kaca sampeyan bakal luwih dioptimalake. Minangka aturan jempol, apa wae ing ndhuwur 85 nuduhake manawa kaca sampeyan tampil apik. Kurang saka 85 lan sampeyan kudu ndeleng saran sing diwenehake Google kanggo nambah skor.

Wawasan PageSpeed ​​nyedhiyakake laporan kanggo versi desktop lan seluler ing kaca sampeyan, lan uga nawakake rekomendasi kanggo dandan.

Mikir karo Google: Coba Situsku, diluncurake dening tim PageSpeed ​​Insights, mung nyoba kacepetan kaca seluler, beda karo seluler lan desktop. Indikator liyane babagan cara cepet (utawa alon) mbukak kaca sampeyan:

mikir karo google nyoba situsku

Alat iki nampilake wektu mbukak, nyedhiyakake rekomendasi khusus kanggo nyepetake saben kaca ing situs sampeyan, lan banjur menehi pilihan kanggo nggawe laporan lengkap.

2. Gambar sing Dioptimalake Kanthi Lengkap (Kompresi)

Ngoptimalake gambar kanthi kompresi, ngowahi ukuran, ngowahi format, lan liya-liyane bisa ngirit bait, nyepetake wektu mbukak kaca, lan ningkatake kinerja situs seluler. Antarane rekomendasi ndhuwur liyane, Google ujar manawa mbusak gambar lan GIF res dhuwur sing ora perlu lan ganti gambar nganggo teks utawa CSS yen bisa. 

Salajengipun, saiki luwih gampang nglayani gambar sing dikompres lan diowahi ukuran amarga setelan iki bisa otomatis. Contone, sampeyan bisa duwe atusan gambar ngowahi ukuran lan dikompres kanthi otomatis nganggo skrip, nyuda karya manual (nalika nggawe kaca AMP, tag gambar kustom nggawe akeh pangoptimal sing padha kanthi otomatis).

Milih format gambar sing optimal bisa uga angel amarga kasedhiya akeh pilihan. Kabeh gumantung karo kasus panggunaan, nanging iki sawetara sing paling umum:

  • WebP: Gambar motret lan tembus
  • JPEG: Foto tanpa transparan
  • PNG: Latar mburi transparan
  • SVG: Lambang lan bentuk sing bisa diukur

Google nyaranake miwiti nganggo WebP amarga ngidini kompresi luwih saka 30% tinimbang JPEG, tanpa bakal ilang kualitas gambar.

3. Prioritasake konten ing ndhuwur kasebut

Ngapikake pemahaman pangguna babagan kacepetan situs meh padha penting karo nambah kacepetan situs dhewe. Mula yen gambar sampeyan dioptimalake, sampeyan kudu yakin manawa dikirim ing wektu sing pas.

Coba pikirake: Ing piranti seluler, bagean saka situs sing katon diwatesi ing area cilik, ing ndhuwur lempitan. Asile, sampeyan duwe kesempatan kanggo mbukak konten kanthi cepet ing wilayah kasebut, dene elemen liyane ing ngisor iki download lempitan ing latar mburi.

Cathetan: Sing mbantu nggawe AMP unik yaiku mbukak sumber daya prioritas internal, supaya mung sumber paling penting sing didownload dhisik.

Bisa dadi tantangan kanggo nyuda jumlah gambar ing situs - utamane kanggo merek ritel, kayata, kanthi akeh produk - nanging isih penting minimalake pengaruh gambar ing wektu mbukak kanthi telung taktik kasebut. 

Nambah kacepetan kaca nganggo AMP

Yen kaca seluler sampeyan entuk tarif bouncing sing dhuwur lan tarif konversi sing murah amarga kacepetan muat kaca sing alon, kaca AMP bisa dadi simpen sampeyan.

Miwiti nggawe kaca AMP klik-kirim kanggo ngirim pengalaman browsing seluler sing cepet, dioptimalake, lan relevan kanggo pengunjung, lan tingkatake Skor Kualitas lan konversi ing proses kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.