Napa Pemasar Inbound Nggunakake Infografis

infografis pemasar mlebu

Kita wis nuduhake akeh infografis ing Martech lan nggawe akeh infografis dhewe kanggo blog, sponsor lan klien liyane. Iki infographic saka Performancing nutul kenapa perusahaan pemasaran mlebu nggunakake infographic ... kalebu sing serba guna, bisa dipercaya, lan bisa dikendhaleni.

Nanging ora mung iku. Nalika nggawe infografis, kita ora mung nggawe linkbait. Kita nemokake manawa infografis paling apik dikembangake nalika proses utawa topik rumit diwujudake. Nindakake grafis kasebut asring luwih gampang dikonsumsi tinimbang nulis ing postingan dawa utawa papan putih. Lan masarakat seneng nuduhake amarga padha ojo pengin nerangake topik uga! Cekakipun, konten kasebut terkenal sing gampang dituduhake karo pamirsa. Sing diarani pemasaran konten!

Lan nalika entuk link apik banget, kita ora mesthi mbutuhake nalika mbagekake. Kita asring nambah ajakan tumindak lan sawetara merek kanggo ngasilake lalu lintas bali menyang situs web klien. Lan iku bisa digunakake!

apa sing IGL infographic

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.