Napa Google Doe $ ora peduli

google rakus

Maca Tulis Web nduweni artikel ing isi farms lan pengaruhe ing telusuran. Kita uga ngrembug babagan peternakan konten ing meja bulat eksekutif ing Webtrends uga… wektu nyata Analytics temtunipun bakal muter peran.

Peternakan konten minangka situs publikasi sing nerbitake konten kanggo njupuk lalu lintas mesin telusuran kanggo bathi. Hmmm… keprungu kaya blogging kanggo nggoleki aku. Aku pancen mikir yen peternakan konten minangka ide sing apik lan bisa uga bakal nambah asil mesin telusuran Google.kien

Google ora preduli.

Dheweke bakal tumindak kaya sing peduli (kaya tumindak sing ora jahat), nanging ora preduli. Iki sebabe:

  • Kasunyatane yaiku mesin telusuran Google nyedhot lan terus saya parah. Yen peternakan konten ndamel wangsulan ing sisih ndhuwur asil telusuran sing mangsuli pitakonku, aku bakal seneng. Google wis ngondisi kita kanggo ngeklik asil, gawe serep, klik asil liyane, gawe serep, klik asil kaping telu, panjaluk kanthi tembung sing beda-beda banjur rampung maneh. Volume konten sing bisa diindeks Google bisa nggawe akal, nanging asile nyedhot.
  • Model penghasilan Google yaiku adol pariwara, ora ngasilake asil telusuran sing berkualitas. Yen Google ngasilake asil kanggo sampeyan sing ora kaya sing sampeyan goleki, nanging kaca asil nduwe pirang-pirang iklan bayar per klik sing apik banget, Google bakal entuk asil saka asil sing paling angel. Ana akeh inventaris bayar-per-klik ing kana ... lan Google butuh kanggo nyelehake.
  • Anggere Google tetep duwe pangsa pasar, mula bakal suwe banget entuk pangsa pasar kasebut. Sepisan maneh, Google duwe kahanan para pangguna kanggo ngatasi kekurangane. Dheweke wis sukses banget - mulane Bing bisa dadi mesin telusuran sing luwih apik nanging duwe wektu angel ngilangi pangsa pasar.
  • Saben blog minangka peternakan konten, lan umume blogger sing ngerti search postingan blog wiji kanggo target lalu lintas mesin telusuran sing luwih gedhe. Aku pancen ndeleng lalu lintas mesin telusuran, nglacak tembung kunci, lan ngupayakake nyedhiyakake konten sing apik sing bakal ngasilake lalu lintas. Kepiye sampeyan mbedakake peternakan konten saka publikasi sing berkualitas? Aku ora yakin sampeyan bisa.

Aku ngira peternakan konten minangka bisnis sing padhet. Heck - Aku bubar ngluncurake Vendor Pemasaran… umume kalebu alat, produk lan layanan Teknologi Pemasaran. Aku duwe siji pangecualian. Ana pirang-pirang situs agregasi ing njaba sing ngemot konten winih nanging ora ana regane dhewe.

Salah sawijining situs kasebut pancen wis misuwur lan disenengi bocah-bocah lanang Lembah Silicon ... Mahalo (link sengaja disingkirake). Aaron Wall wis nindakake tugas sing apik kanggo nelusuri Strategi lanjutan Mahalo kanggo nyurung konten iku dudu duweke dhewe. Kajaba iku, Jason Calacanis uga ngerti - amarga dheweke nyengkuyung topik sing tren lan kaca Mahalo liwat media sosial kanggo ngasilake luwih akeh lalu lintas.

Apa tegese para Pemasar? Iki dudu warta sing apik… tegese ora mung kompetisi kanggo rangking mesin telusuran, nanging uga saingan karo peternakan konten sing pengin ngalihake lalu lintas menyang situs kanggo golek bathi.

Nalika peternakan konten narik peringkat rangking mesin telusuran lan lalu lintas, mula bisa ndhukung sistem distribusi iklan dhewe sing luwih nguntungake tinimbang Google ... mula Google bakal menangis lan bakal miwiti nindakake perkara kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.